Stephan Faust:
Foci - Scolar Mindentudó


Tények, tények, tények - furcsaságok, vicces és hihetetlen adatok a labdarúgás világából! A nevezetes mérkőzésektől kezdve a futballtrükkökön át a labdajáték titkaiig mindenféle focis érdekességekről olvashatnak a gyerekek a humoros rajzokkal illusztrált sorozat első "Mindentudó" kötetében.

Ára: 2.190 Ft helyett, kedvezményesen 1.860 Ft

Focis könyvek 15-50% kedvezménnyel július 31-ig!

Mingtang Xu, Dr. Berend Róbert:
A Chi Kung világa

Ősi kínai egészségmegőrző módszer

A Chi Kung tudása több ezer éves múltra nyúlik vissza. A Chi Kung maga az élet, gyakorlataival az energiaáramlást fejleszthetjük és irányíthatjuk, hogy testi és mentális teljesítményünk javuljon. Célja a test, a lélek és a szellem összhangjának megteremtése, az egészség megszerzése és megőrzése. Alapszinten egy nagyon hatékony technika, mely későbbi fejlődésünk egy bizonyos szintjén tudománnyá, majd müvészetté válik.

Ára: 3.600 Ft helyett, kedvezményesen 2.700 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Sebastian Barry:
Egy eltitkolt élet


?Mit mondhatnék még neked? Valaha éltem az emberek között, és általában véve kegyetlennek és ridegnek találtam őket, és mégis tudnék mondani három-négy nevet, akik olyanok voltak, mint az angyalok.?
Az immár százéves Roseanne McNulty egy elmegyógyintézetben töltötte felnőtt életének jó részét, ám a kórházat nemsokára bezárják. Az orvosára hárul a feladat, hogy kiderítse: annak idején miért zárták be Roseanne-t. A pszichiáter, dr. Grene és az idős hölgy között az évek során szoros és különleges kapcsolat, már-már barátság alakult ki, Roseanne azonban mégsem képes megnyílni a férfi előtt. Miközben égeti a vágy, hogy megossza vele hányatott élete történetét, csupán a naplójának lapjain tudja őszintén feltárni titkait. Amikor dr. Grene megtalálja a feljegyzéseket, az asszony megdöbbentő erejű visszaemlékezése magával ragadja. Nyomozni kezd rég elfeledett dokumentumok után, és felfedezései mindkettejük életét kizökkentik?

Ára: 2.800 Ft helyett, kedvezményesen 2.100 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Nick Yapp:
Barbra Streisand


Barbra Streisand a hatvanas évek elején robbant be a köztudatba. Ettől a pillanattól fogva nekiállt lerombolni valamennyi útjában álló akadályt és áttörni a szórakoztatóipar üvegplafonját. A stúdióban, a színpadon, a filmvásznon és rendezőként végzett munkájával valamennyi komoly szakmai elismerést elnyerte, bálványozott szépséggé vált, és gondoskodott róla, hogy hangját a politikai színtéren is hallassa. Közel fél évszázadon át uralta a világot, a világ pedig imádta őt.
A sztár jól ismert, ikonikus fotói mellett ebben a könyvben kevésbé ismert fényképek is szerepelnek Terry Finchertől, Bill Eppridge-től és Terry O?Neilltől, egyedi módon mutatva be Amerika különleges szupersztárjának életét és munkásságát.
Nick Yapp harmincöt könyvet írt a legkülönbözőbb témákban a költészettől a jogig. Sok éven át tanított, mielőtt íróként és rádiós szerkesztőként kezdett dolgozni. Több mint ötven tévéműsor és több mint száz rádióműsor forgatókönyvét jegyzi, emellett számos novellát és úti beszámolót írt a New York Timesnak is.

Ára: 9.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft

Francis Shelton:
Különleges küldetésem
Ügynök csellóval a II. világháborúban


Hogyan lesz egy pesti jogász-zenészből angol titkos ügynök? Milyen kalandokat él át, milyen politikai kulisszatitkokba kap betekintést ? ez a történelem különleges olvasatban, különleges szereplőkkel?
A harmincas évek végének Budapestje ? egy fiatalember jogi diplomával és zeneakadémiai tanulmányokkal a zsebében a fenyegető sötét elől beleugrik az ismeretlenbe: leszerződik Teheránba bárzenésznek. Megismerkedik az angol szuperkémekkel: többek közt Basil Davidson kémfőnökkel, illetve az arisztokrata újságíróval, Pálócz-Horváth György angol ügynökkel, aki beszervezi a korszak egyik leghatékonyabb angol kémszervezetébe, a SOE, azaz a Special Operations Executive irreguláris hadseregébe.
Az izgalmakban bővelkedő kémtevékenység számos epizódját több mint hetven év után írta meg a budapesti születésű csellista, a szolgálattól kapott nevén: Francis Shelton.

Ára: 3.750 Ft helyett, kedvezményesen 1.875 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Richard Webster:
A siker 7 titka
A remény története


A megindító történet főhőse Kevin, aki családi és üzleti életének válsága miatt úgy érzi, számára az öngyilkosság az egyetlen kiút... Mindaddig, amíg egy viharos éjszakán be nem lép az életébe Todd Melvin, egy titokzatos múltú, idősebb úriember. Beszélgetéseik során Kevin megismer hét olyan titkot, amelyek erőt adnak ahhoz, hogy életét új irányba terelje.
Most ön is megtudhatja Todd titkait - olyan titkokat, amelyek erőt adhatnak ahhoz, hogy életét új irányba terelje és olyan sikereket arasson, amelyeket legmerészebb álmaiban sem látott.

Ára: 1.250 Ft helyett, kedvezményesen 940 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Moldova György:
Aki átlépte az árnyékát... - Akit szerettek a nők
Életműsorozat 7.


A kötet Moldova György két írását tartalmazza. Az ?Aki átlépte az árnyékát?? című írása egy emberről szól, aki azt hitte, hogy egyedül is meg tudja menteni a szocializmust. Kardos György sorsa már életében legendává vált. A koncentrációs tábor foglyából az Államvédelmi Hatóság alezredese lett, majd ugyanennek a szervezetnek a rabja hosszú ideig . Élete főműve a Magvető, amely a legszabadabb és legsikeresebb könyvkiadó volt Kelet-Berlintől egészen Vlagyivosztokig. Kardos élettörténete körül kirajzolódik Pálffy György, Rajk László, Aczél György, Göncz Árpád, Pozsgai Imre és a korszak más nagy egyéniségeinek arcképe. Az ?Akit szerettek a nők? című börtönnovella főhőse Schubert Viktor, az egykori válogatott sportoló, aki disszidálása után megjárta a menekülttáborokat, a francia idegenlégiót, hosszú évekig lányokat futtatott Kölnben és az alvilág ?kemény mag?-jához tartozott. Azután egyik nap egy lopott Mercedesszel Schubert elindult régi hazája felé?

Ára: 700 Ft

Friedrich-W. Frenz, Thomas Jaksch:
Zöldségek balkonvirágokkal


Megtudhatják: hogyan varázsolhatunk pompás növény-összeállításokat a balkonládákba és a cserepekbe. Bemutatja, hogyan ültessük össze a zöldségeket a virágokkal és fűszernövényekkel. Olvashatunk mutatós zöldségfajtákról, megismerhetjük a kipróbált módszereket a növények neveléséről, ápolásáról. Tanácsokat kapnak az öntözéshez és a termőhely kiválasztásához, hogy minél sikeresebb kertészek legyenek.

Ára: 1.100 Ft helyett, kedvezményesen 500 Ft

Joachim Masannek:
Az ígéret földje
Honky Tonk kalózok 1.


A neves német író-forgatókönyvíró, Joachim Masannek neve jól ismert a magyar gyerekek körében is: az elmúlt tíz évben A vad focibanda című sikerszériája több ezer gyerkőcnek volt meghatározó olvasmányélménye világszerte. A szerző Honky Tonk kalózok című új könyvsorozata térben és időben is különleges kalandokat ígér, s legalább ennyi kis- és nagykamaszt fog magával ragadni, mint a ?Vad banda? szereplőinek élete!
A Honky Tonk kalózok sorozat négy ifjú kalóz kalandjait meséli el: Pokolkutyája Vili ügyes csaló és zsebtolvaj, legjobb barátja, Jo, zseniális feltaláló és igazán jószívű kisfiú, Moses Kahiki, a Nap Lovagja ravasz szélhámos, Honky Tonk Hanna pedig egy lélegzetelállítóan szép és szeszélyes, messzi földön hírhedt kalózlány.

Ára: 2.690 Ft helyett, kedvezményesen 1.615 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Colin King, Judy Hindley:
Hogyan működik a test?


Gondoltad volna, hogy a tested olyan, mint egy tökéletesen működő, izgalmas gépezet? Pedig nem is olyan nehéz elképzelni! Ebből a könyvből ügyes gépek segítségével ismerheted meg a tested működését. Azt is megtudhatod, mi kell ahhoz, hogy az alkatrészek olajozottan, precízen dolgozzanak, és még véletlenül se rozsdásodjanak be!

Ára: 1.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.395 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Rádió 1 - Top 20

Az elmúlt év az igazi mai slágerek éve volt! Ezt ünnepeli a Rádió 1 Top 20 válogatásalbum. A Rádió 1 úgy döntött, hogy összeálltja az elmúlt hónapok 20 legjobb dalának listáját, hogy az igazi mai slágerek ne csak a rádióban, hanem a CDlejátszóban is velünk legyenek, akárhová is megyünk. Néhány név az előadók közül: Flo Rida, Seal, Leona Lewis, Bruno Mars, David Guetta stb.

Ára: 4.050 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Kilenc

A világhírű filmrendező, Guido Contini (Daniel Day-Lewis) élete válságba jut szakmai és magánéleti problémái súlya alatt. Egyensúlyt kell teremtenie az életében részt vevő fontos nők: felesége (Marion Cotillard), szeretője (Penélope Cruz), múzsája (Nicole Kidman), jelmeztervező ... Folytatás ?? bizalmasa (Judi Dench), egy amerikai divatújságíró (Kate Hudson), ifjúkori szexbálványa (Fergie) és anyja (Sophia Loren) között.
A Chicago című musical adaptációjáért hat Oscar-díjat besöprő Rob Marshall rendezőt ezúttal Federico Fellini 8 és 1 című remekműve ihlette. Az öt Tony-díjat nyert Broadway-musicalt ültette át filmvászonra ragyogó szereposztással, látványos koreográfiával és fülbemászó zenékkel.

Ára: 3.600 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

TORGHELLE SÁNDOR, A LEVEGŐ URA
Somogyi Zsolt, Torghelle Sándor


Várható megjelenés: 2014.06.30.
Ára: 3.999 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 3.399 Ft

Bunkó vagyok. Egy sötét tapló, egy nagyképű majom. Édes istenem, hányszor hallottam ezt vissza magamról! Tinédzserkoromban talán zavart volna, ha vadidegenek bírálnak, ma már hidegen hagy, pedig a neten aztán ömlik a mocsok. Nem csak rám, nem csak a futballunkra mindenki célponttá vált. Nem azért írok könyvet, hogy megváltoztassam a rólam kialakult képet. Holott az ismerősök mindig mondják: Sanyi, te egyáltalán nem olyan vagy, mint azt gondolják az emberek! Még Betty, életem párja sem akart velem szóba állni, amikor elkezdtem nyomulni rá, mondván, sok rosszat hallott rólam. Őt sikerült meggyőznöm, és immár egy tündéri kislányt nevelünk együtt. Még csak 32 vagyok, de rengeteg minden van mögöttem: a Facebook-generációnak pusztán egy troll vagyok, akin nevetnek, ugyanakkor én büszkén tekintek a karrieremre. Nehezen tettem túl magam apám elvesztésén, de boldog lehetek, hogy megélte, amikor az egész stadion a nevemet skandálja a válogatott meccsén. Sokaknak nem a németeknek, az argentinoknak vagy a braziloknak lőtt góljaim ugranak be, hanem az, hogy ügyetlenkedem, vagy hogy kiállít a bíró. Azt viszont senki sem vitatja: szívvel-lélekkel játszom, küzdök, hajtok, mindig mindenhol. Jól élek a futballból, de tudom, hol a helyem, sosem felejtem el, hogy egy hétköznapi lőrinci fiú voltam. Vagyok.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. (?) A sport a játék alatt tanítja meg az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyors elhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre, és mindenekelőtt a ?fair play?, a nemes küzdelem szabályaira.
Szent-Györgyi Albert


Csatolt file: juniusiakciok_4.xls
Csatolt file: Scolaraprilisiakcio_17.xls