Bogyó és Babóca termékek nagy választékban!

Könyv, poszter, matrica, kitűző, étkészlet, plüssbaba, csomagolópapír, lufi, póló, szoknya, ruha, kisbőrönd, dísztasak, hangoskönyv, Dvd kapható

Sandra Salamony:
1000 egyedi ékszer
Gyöngyékszerek, bizsuk, medálok és láncok


A kézműves ékszereket egyediségük különbözteti meg hétköznapi társaiktól: egy régi gyöngy, egy talált tárgy, egy szívünkhöz közel álló kép, egy kedvenc pulcsi vagy éppen egy régi textil darabjainak felhasználása. A tömegtermékekkel ellentétben az egyedi, saját kezűleg készített ékszer nem más, mint viselhető műalkotás. Jelen kötetben a világ minden tájáról gyűjtöttük össze különböző művészek egyedi ékszereit. Fedezd fel a könyvet, és hagyd, hogy a művészek kreativitása megihlesse következő alkotásaidat! Lehet, hogy épp egy szokatlan színkombináció kelti fel az érdeklődésedet, vagy talán kedvet kapsz egy új technika kipróbálásához. Az ötlettár, melyet a kezedben tartasz, megismertet az ékszerkészítés alapjaival is, hogy könnyebben kezdhess bele az alkotásba. Fejleszd képességeidet az új ötletek segítségével, és hozz létre a személyiségedet kifejező ékszereket! A függelékben olyan alapvető ékszerkészítési fogásokkal ismerkedhet meg az olvasó, amelyek segítségével sikeresen valósíthatod meg saját alkotásaidat. A megértést részletes ábrák segítik, és praktikus tanácsok biztosítják, hogy a legtapasztalatlanabb kézműves is sikerrel forgassa a könyvet.

Ára: 5.995 Ft helyett, kedvezményesen 4.200 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

M. L. Stedman:
Fény az óceán felett


A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik. Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa. Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja?
Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, mely izgalmas és lírai olvasmányként rabul ejtheti az olvasók szívét.

Ára: 3.600 Ft helyett, kedvezményesen 2.700 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Richard Tames:
Shakespeare Londonja napi öt garasból
Udvaroncok és gyilkosok, színházak és sörözők - Útikalauz Erzsébet királynő Londonjához


Üdvözöljük Shakespeare és Erzsébet királynő városában! Őfelsége hű alattvalói úgy gondolják, aranykorban élnek - látogassunk el hozzájuk, és nézzük meg, így van-e! Ismerjük meg Londont, amilyen a XVI. század utolsó éveiben volt: az udvaroncok, gyilkosok, kereskedők, koldusok, ügyvédek, drámaírók, inasok és kalandorok városát. Ebben a tényekkel telezsúfolt útikönyvben megtalálhatunk mindent, amire szükségünk lehet, ha turistaként fel akarjuk fedezni a négy évszázaddal ezelőtti, robbanásszerűen fejlődő Londont. Sétáljunk a London-híd több tucat üzlete és háza között. Ámuljunk el a Whitehallon, Európa legnagyobb palotáján. Tisztelegjünk a királyok sírjánál a Westminster-apátságban. Járjuk be a londoni Towert, amely egyszerre levéltár, fegyverraktár, öntöde, állatkert, börtön és kincstár. Üljünk be a legjobb színdarabokra, nézzük meg a legjobb színészeket a Rose színházban, és csodáljuk meg a Királyi piac pezsgő üzleti életét. Menjünk le Greenwichbe, és kapaszkodjunk fel a Golden Hindre, a hajóra, amely körbejárta a Földet. London mágnesként vonzza egy feltörekvő nemzet legnagyobbjait. Shakespeare uralja a színpadot. Erzsébet kápráztató udvarában Ralegh és Essex grófja harcolnak az uralkodó kegyeiért. Az árnyékból pedig Dr. Dee, a matematikus és mágus ajánlja fel a királynőnek titkos tanácsait.

Ára: 3.850 Ft helyett, kedvezményesen 2.695 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Darsho M. Willing:
Csokoládé orákulum


Az édes íz szeretete velünk született tulajdonság. Képzeljük csak el, ahogy kedvenc csokink egy darabja szétolvad a szánkban? A boldogsághormont tartalmazó ínyencség ősidők óta ismert vágykeltő. A csokoládé sokat elárul rólunk, titkos vágyainkról, gondolatainkról. Minden csokoládé egy külön kaland, kedvencünk a ránk leginkább jellemző személyiségjegyekről árulkodik. A Csokoládé orákulum kártyalapjai és a hozzájuk tartozó magyarázatok segítenek megtalálni az aznapra megfelelő csokoládét és gondolatot, melyek iránymutatásával komoly lépést tehetünk az önismeret útján és megédesíthetjük az életünket. A lapok elárulják, mire van szükségünk, hogyan csempészhetnénk több varázst a hétköznapokba, mi csalhat mosolyt az arcunkra, és mitől dereng fel újra az öröm szívünkben. Játékosságra és az élet élvezetére tanítanak, a csokoládén keresztül.
A doboz tartalma: 44 kártyalap + könyv

Ára: 2.950 Ft helyett, kedvezményesen 2.215 Ft június 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Angelica Ralphstone:
Antikvitások képes könyve


Mi is az antikvitás? Milyen tárgyakat tekintünk e tárgykörbe tartozónak, és mely korokat sorolunk e fogalomkörbe? Mikortól találkozhatunk pl. kerámiával, és mikor találta fel az ember az üveget? Mióta léteznek órák, és hogyan alakult ki az időmérés fogalma? Nem könnyű ezekre a kérdésekre választ adni, hiszen igen sokféle létezik: mégis a legtöbb technikát, meglepő módon, már az ősember is ismerte és használta, rövidre zárva a közte és a mai ember között tátongó szakadékot. Tárgyaihoz azonban ritkán ragaszkodott, mint a későbbi korok emberei, akik már az ókorban is igyekeztek összegyűjteni és megőrizni múltjuk maradékait. Hogy hogyan ragaszkodik mindehhez a későbbi, majd a mai kor embere? Erről olvashatunk ebben az összeállításban.

Ára: 1.500 Ft

Stefan Niemayer:
Titkos kísérletek a náci birodalomban


A cím tökéletesen fedi a tartalmat. Elsősorban a koncentrációs táborokban végrehajtott orvosi és fizikai kísérletekről van szó, amelyek során a náci orvosok és tudósok (?) sok tízezer szerencsétlen foglyot ?használtak fel?. Döbbenetes erejű dokumentum-munka.
Ha elolvassa ezt a könyvet és kissé szomorú lesz tőle - az jó jel. Ha elolvassa és utána ökölbe szorul a keze, dühös lesz - az még jobb jel. Mert remélyem, ön sem tűrné el mindazt, ami sajnos abban a már elmúlt században igenis megtörtént.

Ára: 500 Ft

Peter Nieländer:
A foci


A Ravensburger népszerű gyermekkönyvsorozatának 24. kötete a futball világába kalauzolja az óvodásokat és a kisiskolásokat, akik megismerkedhetnek a játék eredetével, a szabályokkal, a pályával, a játékosok és a játékvezető feladataival. Azt is megtudhatják, milyen felszerelésre van szükség, milyen lövéstechnikákat kell megtanulni, hogyan kell a meccsekre készülni. A profi focisták és a stadionok életébe is bepillantást nyerhetnek.
A könyv végén "tizenegyespöckölő" játékot is találhatnak a gyerekek.

Ára: 3.750 Ft helyett, kedvezményesen 3.190 Ft

Focis könyvek 15-50% kedvezménnyel július 31-ig!

100 állomás-100 kaland: Találmányok

Utazz velünk a Találmányok izgalmas világába! 100 állomáson 100 kalandban lehet részed! Miből építették kikötőiket a föníciaiak? Mi az a drótszamár? Hogyan született a villámhárító ötlete? Melyik a legpontosabb óra? Miért nevezik tanknak a harckocsit? Mi köze a radarnak a mikrohullámú sütőhöz? Hogyan gyógyítanak a nanorobotok? Kíváncsi vagy a válaszokra? Miközben bepillantást nyersz a találmányok világába, még kvízkérdésekkel is tesztelheted tudásodat.

Ára: 1.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.395 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Arcangeli:
A Verklis, egy dzsentri és az örömlány (CD) + Ajándék: Pesti Cinderella (CD)


Az Arcangeli egy időutazós, zenés szerepjáték, három magyar ?monarchista? figura, a verklis, egy dzsentri és az örömlány közreműködésével. Groteszk ripacsok luxusba öltöztetve. Az Arcangeli egy zenés hungarikum, egy utazás térben és időben. Egy dalcsokor csodálatos hangszereléssel, varázslatosan tiszta, elgondolkodtató szövegekkel és klasszikus színházi látvánnyal, jelmezekkel, kellékekkel. Stílusa szerint táncos operettparódiának, vagy ma inkább musicalnek hívnák. Keringő, waltzer, marching band (tűzoltózenekar), bárzene, tangó, kis latin, kis sanzon, zenés színdarab, életképek. Kis magyar szerepjáték. A háború előtti hazai könnyűzene gyökereiből táplálkozik.

Ára: 3.700 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Helen Fielding:
Bridget Jones naplója - Hangoskönyv /4 CD/


Az új évezred első "kultuszkönyve"! A regényből készült film letarolta Amerikát, Európát és a fél világban tudatosította, hogy lehet szeretni a "szingli nőket" is. Helen Fielding regénye egy, a harmincas éveibe lépő kövérkés és magányos nő naplója. Valószínűleg százerek és milliók írhatnának hasonló naplókat Amerikában, Európában, de Magyarországon is. A napló annak az egy évének az eseményeit öleli fel, amelyben Bridget-re végre újra rátalál a szex, majd csalódnia kell, vívódik, hogy vajon inkább terhes-e vagy meddő, és felváltva vagy az alkohol és a nikotin tölti ki a mindennapjait vagy a bio életforma. Pasik, illúziók, remények, csalódások - és a magány. Ezeknek az ide-oda csapongásoknak elsöprően humoros leírásában ismerhetjük meg a főhős mindennapjait. Előadó: Udvaros Dorottya

Ára: 3.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.750 Ft

Kedvezményes áron kapható a 2. rész (Mindjárt megőrülök) is!

Egy lányról

Szereplők: Peter Sarsgaard, Alfred Molina, Rosamund Pike, Dominic Cooper, Olivia Williams, Emma Thompson, Carey Mulligan
A 60-as évek Angliájában a szép jövő előtt álló, 16 éves Jennyt felkavarja egy elegáns és titokzatos úriember, David (Peter Sarsgaard) feltűnése. Noha a férfi jóval idősebb nála, a lány konzervatív szülei mégis megkedvelik. David a szórakozás és élvezetek gazdag tárházát tárja fel Jenny előtt, a lányt pedig elbűvölik a luxusutazások és az éjszakai élet, így egyre távolabb kerül álmától, az oxfordi továbbtanulástól. Teljes egészében Davidnek szenteli életét, és szülei sem tiltakoznak az ellen, hogy lemondjon Oxfordról, hiszen szeretnék, ha minél előbb férjhez menne. A kérdés csak az: a vesztébe rohan-e Jenny, vagy épp a Daviddel való kapcsolat segít neki, hogy kiteljesedjen, és megtalálja az igazi énjét?

Ára: 3.600 Ft helyett, kedvezményesen 1.100 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

ELTERVEZETT HÁZASSÁG
Jennifer Probst


Várható megjelenés: 2014.07.15.
Ára: 3.490 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár 2.965 Ft

Hamarosan érkezik a Milliárdosfeleségek sorozat utolsó része! Julietta szigorú, megközelíthetetlen üzletasszony, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. Húga, Carina azonban meggyőzi, hogy próbálja ki a szerelmi varázslatot, ami már neki is segített. Nemsokára felbukkan a színen Sawyer Wells, aki Juliettához hasonlóan a hatalomban hisz, nem pedig a szerelemben. És még valami más is közös bennük: nem futamodnak meg a kihívások elől. Még akkor sem, ha a szívük a tét...

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára a könyv biztosabb otthont nyújt. Az én fejemben bármilyen könyvszagú ismeretnek a felezési ideje néhány hét. Így hát az ismereteket biztos megőrzésre a könyveknek, könyvtáraknak hagyom, és inkább horgászni megyek, néha halra, néha új ismeretekre.
Szent-Györgyi Albert


Csatolt file: Scolaraprilisiakcio_18.xls
Csatolt file: juniusiakciok_5.xls