Stephenie Meyer:
A burok


A Földet elfoglalta a világűrből érkező idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét, miközben testüket érintetlenül hagyják. Az emberiség túlnyomó része feladta, az ő testük már csak egy burok. A betolakodók a Földet paradicsommá változtatták. Saját maguk számára. Amikor egy nagyhírű, különc, világról világra vándorló lélek érkezik a bolygóra, az utolsó lázadók egyikének testét kapja ittlétéhez. A Vándor, aki Melanie Stryder testébe költözik, ismeri a nehézségeket amelyekkel szembe kell néznie egy emberi burokban élve. Egyvalamire azonban nem készült fel: hogy új testének előző lakója nemhogy nem költözött ki a burokból, de egyenesen visszaköveteli a tulajdonát. Melanie megtölti a Vándor elméjét az emlékeivel és képekkel a szerelméről, aki egy távoli helyen bujkál, és még mindig nem adta fel a harcot az idegenek ellen. Mivel a Vándor képtelen ellenállni a rátörő érzelmeknek, vágyakozni kezd a férfi után, akivel még soha nem találkozott. Aztán egy váratlan fordulatnak köszönhetően Melanie és a Vándor szövetségesekké válnak, és a két lélek ugyanabban a burokban vág neki az arizonai sivatagnak, hogy megtalálják a férfit, akibe mindketten szerelmesek?

Ára: 3.480 Ft helyett, kedvezményesen 2.435 Ft július 31-ig

Az Agave és a Magnólia kiadó könyvei 30% kedvezménnyel kaphatók!

Katherine Webb:
Homály


Egy ismeretlen, első világháborúban elhunyt katona holttestére bukkannak Belgiumban. A férfinál két drámai hangvételű levelet találnak egy Hester Canning nevű asszonytól, amelyek felkeltik Leah, a szabadúszó újságíró érdeklődését. A lány elhatározza, hogy kideríti a halott férfi személyazonosságát, és felfedi a levelek mögött húzódó történetet. A nyomozás szálai egy vidéki parókiára vezetnek, 1911-be. A kutatás során Leah egyre jobban megismeri a történések középpontjában álló fiatal és naiv Hestert, akinek a nyugodt életét fenekestül felforgatja egy váratlan vendég érkezése. A megnyerő és jóképű Robin Durrant, az okkult tudományok szakértője azért érkezik a faluba, hogy tanulmányozza a környék szellemi lényeinek az életét, és örök halhatatlanságra tegyen szert azzal, hogy lefotózza őket. Célja elérése érdekében semmitől sem riad vissza, még a csalástól sem. Hester a Robin iránt érzett vonzalom és gyűlölet között vergődik, és egyre jobban eltávolodik lelkész férjétől, bár próbálja megérteni a férfi újkeletű lelkesedését az okkultizmus és furcsa rajongását Robin iránt? Miközben Leah szép lassan felfejti, mi is történt azon a forró, fülledt nyáron, egy rég eltemetett titokra és egy sötét bűnre bukkan.
Katherine Webb (Örökség) legújabb regénye egy asszony története, aki egy titkokkal és szenvedéllyel teli világban próbálja megtalálni a boldogságot.

Ára: 3.900 Ft helyett, kedvezményesen 2.925 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Baki Ádám:
Mountain Bike RIDER
Hegyikerékpározásról mindenkinek


Hegyikerékpár. Mit jelent ez a szó számodra? Egy még ismeretlen sportot, egy pincében rozsdásodó fémhalmazt, egy szórakoztató hobbit, esetleg magát az életet? Bármelyiket is, ez a könyv sok érdekességet tartogat neked. Megismerkedhetsz a hegyikerékpárok felépítésével, típusaival, karbantartásával és szerelésével, betekinthetsz a különböző versenyformák izgalmába és a túrázás élményeibe. Ha a teljesítményedet szeretnéd javítani, az edzéssel és táplálkozással foglalkozó rész lehet segítségedre. Olvashatsz a kényelmes kerékpározáshoz szükséges felszerelésről és ruházatról, és még a városi közlekedés útvesztőivel kapcsolatban is eligazításhoz juthatsz.
Ezt a könyvet az teszi különlegessé, hogy teljes egészében aktív és lelkes magyar bringások készítették. A több mint 600 színes kép nagy része is magyarországi helyszíneken, magyar bringásokkal készült, profikkal es amatőrökkel egyaránt. Ha jársz versenyekre, akár magadra is ismerhetsz valamelyik fotón!

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 2.030 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Csiffáry Gabriella:
Az aranyérem másik oldala
100 év legnagyobb magyar olimpikonjai


Emlékezetes pillanatok, feledhetetlen győzelmek elevenednek meg a magyar sporttörténet legizgalmasabb krónikájában. A kötetben megszólaló élsportolók a legnagyobbak, akiknek neve mind a mai napig megdobogtatja a szurkolók szívét, mert győzelmüket mi magunk is személyes győzelemként éltük át. Velük örültünk, és velük sírtunk egykor ? életük megannyi példa, megannyi küzdelmes harc. Ők ?futásukat elvégezték?, ?harcukatt megharcolták?? Kötetünkben olyan sportóriások szólalnak meg, mint Egerszegi Krisztina, Hegedűs Csaba, Kőbán Rita, Schmitt Pál, Grosics Gyula, Albert Flórián, Kovács ?Koko? István, Erdei Zsolt, Benedek Tibor? A fotókkal gazdagon illusztrált, különleges könyvben Csiffáry Gabriella a magyar sportélet kiemelkedő alakjait mutatja be megkapó önvallomásaikon keresztül. A gyűjteményes kötet sportágak szerint ismerteti sporttörténelmünk több mint 100 évének leghíresebb magyar olimpikonjait, világbajnokait. A kiemelkedő élsportolók legbensőbb titkaikról, érzelmeikről, a világról, a sportról és a pályakezdésükről, küzdelmeikről vallanak. Így ahány sportoló, annyiféle világnézet és sors tárul fel előttünk. A vallomásokon keresztül nemcsak jeles sportolóink pályafutását kísérhetjük nyomon, hanem izgalmas sporteseményeknek is tanúi lehetünk. A nagy Öregek emlékei mellett természetesen az ifjabb nemzedék visszaemlékezései is sok-sok érdekességet rejtenek. Elbeszéléseik nyomán felidéződnek például Nagy Tímea tőrvívó, Hegedűs Csaba birkózó vagy Wichmann Tamás kenu-világbajnok egy-egy versenyének legemlékezetesebb pillanatai.

Ára: 3.995 Ft helyett, kedvezményesen 2.000 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Tóth Mercédesz:
Online szerelem


Volt, hogy óriásit csalódott randilovagjában? Törték már össze annyira a szívét, hogy úgy érezte, kizárt, hogy valaha még szerelmes legyen? Maradt már úgy egyedül egy "fogalmam sincs, most mi van" érzéssel, hogy néhány káprázatos randi után a férfi magyarázat nélkül lelépett? Netán kapott magyarázatot, de az egyértelműen hazug szavak elárasztották dühvel a lelkét, és az igazi ok örökre kérdéses maradt? Ez a könyv megadja a valós miérteket.
Taktikai útmutató ez a könyv az online szerelem világához. Ahhoz a világhoz, melyet sokan napi szinten használnak, ám oly kevéssé ismernek. A világhoz, ahol könnyű a sorok mögé bújni, ahol egy fotó, egy bemutatkozás nem mindig valósághű, ahol a szavak sokféle szándékkal, egyszerre több személy felé is haladhatnak az éterben. A világhoz, ahol valójában a bizalom működteti a társkereső rendszert, és ahol ? éppen emiatt ? a bizalom a legsérülékenyebb.
A szerző nőként, volt társkeresőként és pszichológus szakemberként segíti olvasóit, hogy az elkerülhető csapdahelyzeteket, a hamis közeledéseket és a "bugyivadászokat" felismerve meghatározó lépést tegyenek a boldog párkapcsolat felé vezető úton.

Ára: 2.600 Ft helyett, kedvezményesen 1.950 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Verebélyi Kincső:
Minden napok, jeles napok

Hétköznapok és ünnepek a népszokások tükrében

A szerző kötetében új szemlélettel gazdagítja a népszokásokkal kapcsolatos elméleteket. Bár a könyv címe ezt sejteti, a műben mégsem az ünnepekhez, jeles napokhoz kapcsolódó hiedelmek, szokások naptári rend szerinti leíró ismertetése található. A szerző a cselekvést középpontba állítva veszi szemügyre az ünnepekhez, jeles napokhoz kötődő szokásokat, tevékenységeket, illetve vizsgálja a hétköznapok szokásrendszerét is.
Verebélyi Kincső munkája a népszokáskutatás szempontjából fontos lépés: sok javaslatot és megoldást tartalmaz, amely antropológusok, nyelvészek, filozófusok, szociológusok és néprajzosok érdeklődésére tarthat számot, de a néprajz iránt érdeklődő laikusoknak is remek olvasmány ez a könyv.

Ára: 2.400 Ft helyett, kedvezményesen 1.920 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Dr. Eben Alexander:
A mennyország létezik
Egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról


Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az állásponton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott. Tisztában volt azzal, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Egy szép napon viszont az ő agyát is megtámadta egy ritka betegség. A homloklebenye, amely az érzelmekért és gondolatokért felelős, teljesen leállt. Dr. Alexander hét napig kómában feküdt, majd amikor az orvosai már feladták a reményt, egyszer csak kinyitotta a szemét, és visszatért az életbe. Gyógyulását orvosi csodának tartják, de az igazi csoda nem csupán erre korlátozódik. A kóma alatt dr. Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testentúli létezés legapróbb rejtelmeibe. Az orvos útja során az univerzum isteni forrásával is találkozott. Dr. Alexander története nem a fantázia műve. Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével. Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk: Isten és a lélek létező dolgok, és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja. Ez a történet az egész világnézetünket felforgathatja. Sem a tudósok, sem a hívők nem intézhetik el egyetlen kézlegyintéssel. Mert aki elolvassa, annak meg fogja változtatni az életét.

Ára: 2.980 Ft helyett, kedvezményesen 2.085 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!



Prof. mag. dr. Dávid Tamás, TCM dr. Li Qin:
Segítség rák esetén - A CoD tea - Az Őserdő Ereje


A táplálkozás és az életvitel akár negatív, akár pozitív irányban nagyon befolyásolható tényezők. A könyvben leírt táplálkozási rendszer alapjául egy méregtelenítő, vitalizáló teakúra, valamint a táplálkozás és az életvitel pozitív irányba történő radikális megváltoztatása szolgál. A CoD-tea alkalmazása, hatása rák és egyéb betegségek, immungyengeség esetén. Betegek, gyógyultak beszámolóival, orvosok klinikai tapasztalataival alátámasztva, újabb bizakodást adva, hogy talán mégis van remény...

Ára: 2.998 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft augusztus 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Csiffáry Tamás:
Erdélyi fejedelmek, magyar királyok

Királyok, fejedelmek, vezérek

A kötet a keresztény Európa uralkodó személyiségeinek mintegy 1500 éves gyűjteményét - a kezdetektől az 1990-es évekig - tartalmazza. Megismerhetjük Magyarország királyait, fejedelmeit, vezéreit és erdélyi fejedelmeit, bemutatjuk életüket és kevésbé ismert történelmi eseményeiket. Az időrendbe válogatott elbeszéléseket az olvasó kiegészítheti a könyv végén található lexikonrész tényeivel, vagy éppen fordítva, egy-egy száraz adatot bővíthet a könyvben található portrékkal, melyek nemcsak a fontosabb adatokat tartalmazzák, hanem az akkori légkört próbálják elénk varázsolni.

Ára: 1.990 Ft helyett, kedvezményesen 700 Ft

Leo Kessler:
Kitörés Sztálingrádból
A háború kutyái 10.


A német hadsereg körül bezárul a "Katlan", s Hitler parancsára minden utánpótlás nélkül harcolniuk kell "az utolsó emberig, az utolsó töltényig". A "dezertáló" Votanra ráküldik a vadászrepülőket, nehogy kitudódjék: vezérük és vezérkara cserbenhagyta és fel akarja áldozni őket. Egymás ellen fordulnak-e, egymás ellen uszíthatóak-e a bajtársak e kétségbeejtő helyzetben, vagy vállvetve segítik egymást? Van-e kiút Sztálingrád dermesztő poklából?

Ára: 995 Ft helyett, kedvezményesen 500 Ft augusztus 30-ig

A sorozat többi kötete is kedvezményes áron kapható! Teljes lista a mellékletben!

Eug?ne Ionesco:
Mesék 1 ? 2 ? 3 ? 4


Papa mesél Josette-nek a családról, ahol mindenkit Jacqueline-nak hívnak, még a szomszéd nénit is; megtanítja neki a szavak igazi értelmét: a szék ablak, az ablak tollszár, a párna kenyér és így tovább; fantasztikus történetet mond egy sétarepülésről, és megpróbál reggel nyugodtan készülődni, annak ellenére, hogy kíváncsi kislánya mindenhová követi.
A híres francia-román drámaíró, Eug?ne Ionesco ezeket a történeteket lányának, Marie-France-nak mesélte, amikor az még egészen kicsi volt, s az abszurdba hajló válaszokat váltott ki a kislányból. A mesék apa és lánya bensőséges, de a groteszk humort sem nélkülöző közös fantáziavilágát tárják elénk, mely gyermekek és felnőttek számára egyaránt különleges irodalmi élményt nyújt.
A könyvet Etienne Delessert egyedi illusztrációi teszik különlegessé, melyek híven tükrözik a történetek sajátos hangulatát.

Ára: 3.250 Ft helyett, kedvezményesen 1.950 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Black Eyed Peas:
The Beginning


A ?The Beginning? címmel megjelen? album hasonló fogadtatásra számíthat, mint rekordokat döntött el?dje, hiszen a BEP ugyanazokkal a producerekkel dolgozott együtt rajta, mint akikkel az ?I Gotta Feeling?-et vagy a ?Meet Me Halfway?-t összehozták. A legújabb album debütáló slágerét, a ?The Time (Dirty Bit)?, már nagy sikerrel játszák a külföldi illetve hazai rádiók - melynek betétjeként a legendás Dirty Dancing cím? film fináléjában elhangzott dal refrénje köszön vissza.

Ára: 3.000 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

A negyedik X

Szereplők: Hugh Laurie, Anna Chancellor, Peter Capaldi, Sheila Hancock, Stephen Fry

Hugh Laurie (Dr. House) ezúttal Dr. Paul Slippery bőrébe bújik, hogy demonstrálja nekünk, milyen röhejes, szomorú és extrém helyzeteket tud teremteni, ha egy középkorú pasi életében kitör a kapuzárási pánik. A doki szexuális élete romokban hever: felesége több időt tölt munkahelyén leszbikus főnöké-vel, mint vele, miközben három fia és azok barátnői egész nap a szülői házban dekkolnak. A pánikba esett Paul elkeseredettségében elhatározza, hogy házasélete felturbózása érdekében segítséget vesz igénybe: interne-ten vágyfokozót rendel, egy hipnotizőrt is ki-próbál. Ámokfutása végén pedig majdnem sikerül romba döntenie az egész család életét, de egy jó numera a végén mindent helyre tesz.

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.200 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

MERT NEKÜNK SZERETNÜNK KELL EGYMÁST
Fejős Éva

Várható megjelenés: 2014.07.15.
Ára: 3.499 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.975 Ft

Az olvasó varázslatos világba csöppen, ha átlendül egy bizonyos ajtón Fejős Éva hőseivel... A tizenhat éves Lili visz magával mindannyiunkat ? de legalábbis jó barátját, a vele egyidős fiút; egy vadidegen nőt, akit csak egyszer látott a villamoson és egy segítőkész, de örök vesztes optikust ? egy másik, talán a fantázia által teremtett világba. Ebben a rendhagyó történetben eljutunk Lili és egy japán mangaíró álomvilágába, elválások és szerelmek történetébe csöppenünk a furcsa, de nagyon szerethető kamasz vezetésével. Ne feledkezzünk el a regény másik főhősnőjéről, Annáról sem, a késdobálóból lett könyvkiadói dolgozóról, akit jó humorral megáldott és kedvesen őrült családtagjai támogatnak abban, hogy magára találjon egy fájdalmas elválás után. Aztán ott van Ádám, az optikus, azzal a vággyal a szívében, hogy végre felfigyeljenek rá a nők, valamint a tizenhat éves Dani, aki szeretné, ha a kisöccse végre megszólalna... Hirtelen mindannyiuk kívánsága megvalósulni látszik, és hiába figyelmezteti Lilit a múltjából és álmaiból váratlanul felbukkanó különös lány, hogy térjen vissza a hétköznapokba a társaival együtt ? Lili nem hallgat rá... Ez a regény Fejős Éva eddigi legkülönlegesebb története, amelyben bátran utaztatja el az olvasóit a fantázia, a sötét titkok és szerelmek birodalmába.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Kell, hogy az író - a világ tanúja, ahogy minap meghatároztam - azonkívül, hogy tanúskodik a dolgokról, mások helyett még ítéletet is mondjon; mások helyett arról, aminek tanúja volt.
Karinthy Frigyes


Csatolt file: juliusiakciok.xls
Csatolt file: dunaakcio2014.xls