1000 kereskedelmi grafika
A feliratoktól a logókig és minden, ami in-store


Eladni tudni kell! Kit ne hódított volna már meg egy, a kedvenc sportcipőjéhez mellékelt bohókás szóróanyag vagy egy finom bonbon kézműves doboza? Vásárlásaink alkalmával szívesebben térünk be olyan üzletbe, ahol a kirakattól a polcok elrendezésén át a termékek címkéjéig és a reklámtasakig minden látható elem az egységes arculatot követi, az általunk elvárt ígéretet sugallja, így a márka jelenlétét erősíti.
A könyvben bemuta­tott 1000 példa kereskedelmi egy­ségek arculatával, grafikai meg­jelené­sének elemeivel ismertet meg. A fotók segítségével reklám- és egyéb nyomtatott anya­gok, csomagolások, feliratok és jel­rendszerek, portálok és belső terek kialakítását vehetjük szemügyre.

Ára: 5.995 Ft helyett, kedvezményesen 4.200 Ft augusztus 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Anthony Robbins:
Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást!


Mindannyian rendelkezünk azokkal az információkkal, stratégiákkal, filozófiákkal és képességekkel, amelyek a leginkább vágyott változások elérésében segítenek minket! Anthony Robbins, a világ egyik legismertebb sikertrénere, népszerű pszichológus, író, tréner (a Határtalan siker ? Bioenergetic Kiadó, 2007 ? bestseller szerzője) jelen könyvében évtizedes szakmai tapasztalatából merítve írja le, hogyan fedezzük fel igazi életcélunkat, hogyan hasznosítsuk azokat a belső erőinket, amelyek a sorsunkat alakítják. ?Azok a források, amelyek segítségével valóra válthatjuk álmainkat, bennünk vannak, csupán arra a napra várnak, amikor úgy döntünk, hogy felébredünk, és igényt támasztunk velünk született jogainkra. Ezt a könyvet azzal az egyetlen céllal írtam, hogy ébresztő és kihívást jelentő felszólítás legyen azok számára, akik elkötelezik magukat egy jobb minőségű élet iránt, hogy kellően kihasználhassák istenadta képességeiket. Ebben a könyvben ötleteket és stratégiákat mutatok be, amelyek révén konkrét, mérhető és tartós változásokat hozhatunk létre önmagunkban és másokban.? Anthony Robbins

Ára: 4.500 Ft helyett, kedvezményesen 3.150 Ft augusztus 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

John le Carré:
A panamai szabó


Harry Pendel a panamai Pendel & Braithwaite úri szabóság karizmatikus tulajdonosa, akinek ollója mindenkinek szabott már legalább egy öltönyt Közép-Amerikában, aki számít; a kövérkés és titokzatos Andrew Osnard pedig kém, kettős küldetéssel. Az egyiket kormányától kapta: rajta kell tartania szemét a panamai belpolitikai eseményeken, hiszen a Panama-csatorna 1999. december 1-jén amerikai kézből a helyiek irányítása alá kerül. Másik tervéről azonban csak egyedül ő tud: ki akarja használni az alkalmat, hogy végre megszerezze magának a vagyont, ami meglátása szerint kijár neki.
A két férfi világának szereplői ugyanazok, ám az teljesen más, hogyan látják és láttatják ezeket a szereplőket az eseményekről nem is beszélve, amelyek vagy megtörténtek, vagy nem, esetleg csak úgy tűnik, mintha megtörténtek volna... John le Carré briliáns könyve, amelyből film is készült Geoffrey Rush és Pierce Brosnan főszereplésével, nemcsak elsőrangú kémregény, hanem maróan pontos szatíra a kémkedés világáról, és arról, ki meddig megy el, hogy magát és környezetét becsapja.

Ára: 3.380 Ft helyett, kedvezményesen 2.365 Ft július 31-ig

Az Agave és a Magnólia kiadó könyvei 30% kedvezménnyel kaphatók!

Takács Erika:
1000 év művészete


A festészet legutóbbi évszázada, a XIX. század volt az utolsó, amikor még egységes művészeti korszak volt megkülönböztethető: a román kortól eltelt ezer év eközben egy hatalmas fejlődési utat ölel fel, melynek során a történelmi események és a köznapok is ugyanúgy megjelentek a festők vásznain. Erről az időszakról szól művészeti albumunk, melyben elsősorban a festők stíluskorszakait és az alkotásait vettük górcső alá.

Ára: 4.000 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft

B. Tóth László:
A nevem B. Tóth László - ez az én történetem


"A nevem B. Tóth László". Ez a cím védjegye a legendás rádiósnak, aki most először papírra vetette történeteinek legjobbjait. Soha nem hallott sztorik, események, visszaemlékezések sora, zenével és annak különböző korszakaival fűszerezve. A vidám gyermekkori kalandokon keresztül megismerjük az embert, a "beat" műfaj iránti korai szeretetét, megtudhatjuk milyen barátságok és szerelmek szövődtek a műfaj későbbi nagy sztárjaival. Az első lemezek, az első diszkó klub, majd a rádióban eltöltött évek, és sok év a szakma legnagyobbjaival. A könyv különlegessége a számos fotó mellett az ajándék CD melléklet, amely eddig nem publikált felvételeket tartalmaz.

Ára: 3.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.950 Ft augusztus 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Niels Fredrik Dahl:
Úton egy barát felé


Vilgot tizenegy éves, magányos kisfiú. Ellentétben szüleivel, lát és hall, képes kifejezni szeretetét, együtt érez az alkoholista szomszéddal, és vágyakozik. Anyja és apja azonban kizárólag önmagukkal és egymással vannak elfoglalva. A gyermek kívül reked a családon, ami végzetes tragédiához vezet. A regény a magányos kis ember életét követi nyomon ? aki épp úton van egy barát felé. A magányos kisfiú elszigetelt, meghasonlott férfivá cseperedik, afféle cirkuszi szörnnyé, aki képtelen azonosulni gyermekkori önmagával. Nem véletlen, hogy a cirkusz, a torzszülöttek és kívülállók gyűjtőhelye végigkíséri Vilgot egész életét. A groteszk és a társadalom által kivetett torz és sérült férfi az oslói bérházak közé ékelődött birtokon tengődik, és a túlélésért, saját története elmondásáért küzd. Az írás, az önvallomás a gyógyulás és az önteremtés ígéretével kecsegtet. A 2002-es Úton egy barát felé hozta meg az igazi áttörést Niels Fredrik Dahl számára. A regényt Brage-díjjal, az egyik legrangosabb norvég irodalmi díjjal jutalmazták. A könyvet megjelenése óta lefordították német, francia, svéd és holland nyelvre is.

Ára: 2.750 Ft helyett, kedvezményesen 1.375 Ft augusztus 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Jack London:
A beszélő kutya


Jack London egyik leghíresebb könyve Jeromos, a skót terrier történetét mondja el. Akárcsak a szerző első kutyaregénye, a Vadon szava, valójában ez a könyv is az emberről, a társadalomról szól, jól megvilágítva tulajdonságaikat, hiszen a kutyaszereplők természetét és sorsát is az emberi gonoszság és szeretet, kapzsiság és jóság alakítja. A beszélő kutya a világirodalom népszerű regényeit magában foglaló sorozatunk első kötete.

Ára: 2.300 Ft helyett, kedvezményesen 1.200 Ft

P.B. Kerr:
Az Ekhnaton-kaland
A Lámpás Gyermekei trilógia - Első könyv


Egy félkarú sofőr. Két dzsinn. Három kívánság... Mit kapunk, ha ezt a hármat összeadjuk? Egy varázslatos kalandot (és még bele sem számoltuk a két rottweilert, Alant és Neilt, akik egyáltalán nem azok, aminek látszanak.) A tizenkét éves ikerpár, John és Philippa Gaunt egy napon megtudják, hogy az egyik legkiválóbb dzsinn-törzs leszármazottai. Hirtelen ők is képesek lesznek bárki három kívánságát teljesíteni, különleges helyekre utazni, és bárkit, no meg bármit eltüntetni.

Ára: 2.880 Ft helyett, kedvezményesen 2.015 Ft július 31-ig

Az Agave és a Magnólia kiadó könyvei 30% kedvezménnyel kaphatók!

Brenda Clark, Paulette Bourgeois:
Franklin segít


FRANKLIN tud kettesével számolni, és be tudja kötni a cipőfűzőjét. Szívesen segít otthon a szüleinek, Bagoly tanító bácsinak pedig az iskolában. Mindig kapható egy kis gereblyézésre a szomszédoknál, és a barátai is bátran fordulhatnak hozzá bármilyen kéréssel. Egy napon azonban Franklin talán kicsit túl segítőkésznek bizonyult.

Ára: 1.250 Ft helyett, kedvezményesen 875 Ft július 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Korda György:
Elfelejtett dallamok


Korda György magyar táncdalénekes. Az ország egyik legismertebb művésze, nagyszülők és unokák is rajonganak érte. Öt évtizedes pályafutással a háta mögött a Sziget Fesztivál ünnepelt sztárja. A magyarországi televíziós pókerközvetítés etalonja, nemcsak saját, hanem a játék népszerűségét is megsokszorozta.
Ezen a cd-n nosztalgia slágerei sorakoznak, többek között: Veled mindenütt jó, Nem vagyok ideges, Nekem te vagy az életben, stb.

Ára: 1.200 Ft helyett, kedvezményesen 500 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Mozdulj és lépj

Szereplők: Rutina Wesley, Dwain Murphy, Tracey Armstrong, Cle Bennett, Shawn Desman

Raya Green nővére meghal kábítószer túladagolásban, és a tehetséges, jól tanuló lány ezek után arra kényszerül, hogy otthagyja a gimnáziumot, és hazaköltözzön szüleihez, a lepusztult, bandák-által uralt városrészbe. Itt megismerkedik egy utcai sztep-táncos csapattal, és csatlakozik hozzájuk. Édesanyja hiába próbálja meggyőzni, hogy próbáljon továbbtanulni az orvosin, Raya nem bízik a tudásában, a drága tandíjat pedig nem tudja kifizetni. zonban talán van némi esély arra, hogy pénzt szerezzen, ha a tánccsoporttal győzni tud a közelgő nagyszabású sztepp-versenyen, ahol ötvenezer dollár a főnyeremény! De még hosszú az út a döntőig: előbb a nevezési díjat is elő kell keríteni, és nem árt az sem, ha nem rontják el a lépéseket...

Ára: 3.900 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

BOTRÁNYOS HERCEGNŐK
Linda Rodriguez McRobbie

Várható megjelenés: 2014.07.25.
Ára: 3.000 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.550 Ft

Gyermekként számtalan mesét hallhattunk a szebbnél szebb hercegnőkről, királykisasszonyokról, amelyek szinte mind az és boldogan éltek, míg meg nem haltak fordulattal, a sírig tartó boldogság varázslatos ígéretével értek véget. A valóságban azonban, ahogy a legtöbbünk esetében, úgy a hercegnőknél sem magától értetődő a boldog és gondtalan élet lehetősége. Sokan közülük ugyan koruk elbűvölő, bájos és nagyra becsült személyiségei voltak, de legalább ennyien akadtak közöttük olyanok is, akik gátlástalanul visszaéltek hatalmukkal, becsapták környezetüket, vagy eltékozolták a családi vagyont. Stephanie von Hohenlohe hercegnő például náci kém volt. Sisi, a magyarok királynéja minden este nyers húsból készült arcpakolással tért nyugovóra. Clara Ward, az úgynevezett dollárhercegnő megszökött hercegétől egy cigányprímással, Rigó Jancsival. Ha más nem is, annyi bizonyos, hogy mindannyian igazi hercegnők és ízig-vérig nők voltak. Kíváncsi a különc hölgyek nem mindennapi életére? A Botrányos hercegnők az ő történetüket meséli el.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Olvasni és nem érteni, csak hiábavaló mulatás.
Marcus Porcius Cato


Csatolt file: Scolaraprilisiakcio_22.xls
Csatolt file: juliusiakciok_2.xls
Csatolt file: dunaakcio2014_2.xls
Csatolt file: bioenergeticjul-aug.xls