Korábbi hírleveleink a honlapon böngészhetők!

John Freeman:
A fotózás kézikönyve


John Freeman A fotózás kézikönyve című kötete teljes áttekintést nyújt mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani a fotózás művészetét. Lépésről lépésre megismerkedhetünk az alapokkal, a megfelelő fényképezőgép kiválasztásától az olyan technikai kérdésekig, mint a rekesz vagy a filmérzékenység. Megtudhatjuk a különböző felszerelések és tartozékok mellett és ellen szóló érveket, így elkerülhetjük a felesleges költségeket. Az egyes technikákat lélegzetelállító képek szemléltetik, és érthető, zsargonmentes szövegek magyarázzák, így könnyedén alapos jártasságot szerezhetünk a legösszetettebb készségekben is. A kötet a fotózás népszerű tárgyai alapján szerveződik: családi portrék, úti képek, természetfotók és tájképek, csendéletek, akciófotók. Egyedülálló módon átfogó fejezetet szentel az olyan professzionális technikai kérdéseknek is, mint a műtermi világítás eszköztára és a digitális képfeldolgozás. A fotózás kézikönyve több száz szakmai ötlettel szolgál arra nézve, hogyan kerüljük el az esetleges csapdákat, és mit tegyünk az olyan problémás helyzetekben, amikor kevés a fény, vagy kedvezőtlen az időjárás. Egy sereg információval szolgál a fotózás minden aspektusáról, és megválaszolja az összes olyan kérdést, ami a lelkes fotósban felmerülhet.

Ára: 6.980 Ft helyett, kedvezményesen 5.235 Ft

Julia Godoy, Diana Loomans:
Hallgass a gyermekedre!
A boldog gyermek nevelésének 12 útja


Diana Loomans könyvei nagyon nagy sikert értek el Amerikában, több mint egy millió példányt adott már el. A Hallgass a gyermekedre! abban segít bennünket, hogy a lehető legjobb pszichológiai örökséget kapják gyermekeink, mely által hosszú és egészséges életet élhetnek. Nagyszerű és hasznos olvasmány, tele tanulságos esetekkel, gyakorlatokkal, azért, hogy boldog, megállíthatatlan gyermekeket nevelhessünk akik kiteljesítik önmagukat!
A magyar ajánlót Vida Ági sikeres gyermekpszichológus és szerző írta.

Ára: 3.290 Ft helyett, kedvezményesen 2.630 Ft augusztus 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Simon Brown:
Arcolvasás
Kulcs az egészség és a kapcsolatok megértéséhez


Arcunk felfedi személyiségünk legbensőbb titkait és sokat elárul egészségi állapotunkról. Az ősi Kínában kifejlesztett, részletes arcelemzési rendszer a testbeszéd és a pszichológia módszereit ötvözve rendkívüli felismerésekhez vezet. A homlok, az orr és a száj formájának elemzésével, valamint a bőr és a haj napi állapotváltozásának értelmezésével javíthat egészségi állapotán, de munkahelyi és személyes kapcsolatain is. A számos fotóval illusztrált könyv segítségével elmélyülhet ebben az ősi tudományban, és megalapozhatja a gyakorlati arcolvasás képességét.
Az arcolvasás segítségével: meghatározhatja társa lelki beállítottságát, erősítheti önbizalmát a munkahelyén, megtudhatja, hogy teste mely területére kell nagyobb figyelmet fordítania egészsége védelmében.

Ára: 3.400 Ft helyett, kedvezményesen 2.380 Ft augusztus 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Paul Lendvai:
Az osztrák titok


Két fő okból kelthet ez az eredetileg német nyelvű olvasóknak írt könyv a magyar könyvpiacon is figyelmet és érdeklődést. Először is a kommunizmus hosszú évtizedei és a rendszerváltás izgalmai miatt a modern Ausztria története, úgy gondolom, alig ismert Magyarországon. Másodszor ? s ez az igazan fontos és aktuális ok ? az osztrák szomszéd politikai és gazdasági sikerei roppant hasznos és érdekes tanulságokat kínálnak a magyaroknak is. Az eredeti kiadáshoz írt (és itt is lefordított) bevezetőben személyes történetem tükrében mondtam el, hogy miért írtam ezt a könyvet Ausztriáról. Kanyargós életutam ugyanakkor talán éppen ezért teszi lehetővé, hogy egy sajátos őrtoronyból nézve hasonlítsam össze régi és új hazám párhuzamos történetét.

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.450 Ft

Gárdonyi Géza:
Egri csillagok
Hangoskönyv - CD MP3


Közel ötszáz évet repülünk vissza az időben: elmerülünk a magyar történelem sorsfordító eseményeiben, követjük Bornemissza Gergely, Cecey Éva és Dobó István kalandos életét, s tanúi leszünk Eger legendás ostromának. A könyvből készült népszerű film Mekcsey alkapitánya, Bitskey Tibor színművész előadása méltón tolmácsolja a legnépszerűbb magyar regényt, s a mű átélésének új élményét nyújtja annak, aki már olvasta, s annak is csak ezután fogja olvasni irodalmunk e remekét. Figyelem! A kiadvány két darab MP3 formátumú CD-t tartalmaz. A hangfelvétel meghallgatható asztali és hordozható CD- és DVD-lejátszón, továbbá CD-s autórádión, ha annak dobozán vagy használati utasításában feltüntették az MP3 jelzést, valamint személyi számítógépen.

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.495 Ft szeptember 30-ig

Hangoskönyv-akció! Teljes lista a mellékletben!

Vicki Lansky:
Szülők lettünk
A gyermeknevelés fortélyai csecsemőkortól az iskoláig


Vicki Lansky műve egy praktikus gyermekgondozási kézikönyv, amely hozzásegít minket ahhoz, hogy gyermekünket a születésétől egészen az iskoláskorig boldogan és problémamentesen gondozhassuk, nevelhessük. A könyvben több, mint 400 ötlet és hasznos tanács rejlik, amely átfogó és nélkülözhetetlen segítséget nyújt mind a szülők, mind pedig az egész család számára.

Ára: 2.498 Ft helyett, kedvezményesen 1.250 Ft augusztus 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Melissa Hill:
Érted mindent!


Ki mondta, hogy egy romantikus regényben nem eshet le az állad a meglepetéstől?
Tara Harrington élete igazán mesésnek tűnik: sikeres karrier, menő sportkocsi, és jóképű pasi, akivel mindennél jobban szeretik egymást. Látszólag kívánni sem lehetne tökéletesebbet.
Egy nap azonban kishúga, az örökös bajkeverő Emma bejelenti, hogy terhes, de azt már nem hajlandó elárulni, hogy kitől. Tara ekkor még nem is sejti, mennyi bonyodalom származik még ebből, és elszántan igyekszik válaszokat találni. Vajon mit titkol a húga? Ki az a titokzatos idegen, akitől gyermeket vár? Miért hallgat dacosan az apa kilétéről?
De ez csak a kezdet! Kiderül, hogy Tara legjobb barátnője, Liz feje fölött is egyre gyűlnek a fellegek. Hiába teljesült régóta dédelgetett álma, a vidéki élet távolról sem olyan örömteli, mint ahogy azt várta...

Ára: 2.980 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Sharon Streger:
Zénó versenyautó lesz
Varázslatos pályák


A Varázslatos pályák segítenek a kis főszereplőknek megtalálni azt, ami boldoggá teszi őket. A valóban varázslatos kötetekkel ebben a gyerekek is segítségükre lehetnek: nem kell mást tenni, csak a főszereplő felhúzható figuráját felhelyezni az oldalpáron található pályára, s a mese szó szerint életre kel! Nagyszerű kaland kicsiknek és nagyoknak.

Ára: 3.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.990 Ft augusztus 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Lisa Miles:
Tündérmese - Kreatív könyv


Gyere velünk a tündérmesék elbűvölő világába! Találkozz kedvenc mesehőseiddel! Ebben a könyvben minden feladvány, játék és matrica klasszikus tündérmesékről szól: Hamupipőkéről, Csipkerózsikáról, a szépségről és a szörnyről, a kis hableányról és Aranyhajról. Ezeket is megtalálod a könyvben: - gyönyörű matricák és kihajtható oldalak - elkészíthető tiara és varázspálca - tündérmesés sablonok Több mint 150 újra felhasználható matricávall

Ára: 3.400 Ft helyett, kedvezményesen 1.700 Ft szeptember 30-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Képvarázs - Foci

Vidám, színes képek mutatják be, milyen izgalmas egy focimeccs. Minden oldal különleges meglepetést tartogat számodra: ha meghúzod az oldalon található papírfület, az addigi kép varázsütésre átváltozik. Így a feltett kérdésre is választ találsz az oldalon.

Ára: 2.200 Ft helyett, kedvezményesen 1.100 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Fedezd fel!
Szavanna és dzsungel


Fedezzük fel együtt a szavannán és a dzsungelben élő állatokat! A színes fotók, rajzok mellett számos tényt és érdekességet találsz, a feladatokkal pedig próbára teheted tudásodat. Kalandra fel!

Ára: 1.790 Ft helyett, kedvezményesen 895 Ft szeptember 30-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Fergie:
The Dutchess


A The Dutchess Fergie amerikai popénekesnő, a Black Eyed Peas tagjának első szólóalbuma. Az album Will.I.Am produceri közreműködése alatt készült, vendégszerepel rajta többek közt Ludacris, B-Real a Cripses Hillből és Rita Marley.

Ára: 2.850 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Ő a megoldás

Szereplők: Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church

Steve már kijózanodott, Mary viszont meg van részegülve az előző napi randitól. Ő úgy érzi, megtalálta álmai hercegét, Steve azonban igyekszik elfelejteni a kínos estét. A kissé túlkoros fruska nem teketóriázik, utánaered a híradós operatőrnek, hogy meggyőzze róla, ők ketten végérvényesen összetartoznak. Steve nem túl boldog tőle, hogy a nő (elmaradhatatlan piros csizmácskáiban) váratlanul (írd és mondd) beesik a forgatásra. És ha már beesett, Maryből sztori lesz? talán még love story is.

Ára: 2.650 Ft helyett, kedvezményesen 800 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

A TENGERSZEMŰ HÖLGY REJTÉLYE
Bruckner Éva, Csepeli György, Csepeli Miklós

Várható megjelenés: 2014.08.29.
Ára: 2.990 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.540 Ft

"Könyvünk a Zámory családról szól, melyet II. Mátyás helyezett a nemesi rendbe. Az 1613-ben kezdődött és az azóta is tartó történet ezernyi szálon kötődik a mindenki számára közös magyar történelemhez és művelődéshez, nem általánosan mutatja be azt, hanem egyetlen család perspektívájából nézve közelíti. Műfaja egyfajta mikrotörténelem-írás, melynek most egy család, pontosabban annak anyai ága a tárgya. A történetekben megismerkedünk Zámory Mihállyal, aki törökverő tettei miatt érdemelte ki a nemességet, az elegáns, szenvedélyes játékos Zámory Adolffal, a tengerszemű hölgy férjével, aki, bár más néven, irodalmi karaktergyilkosság áldozata lett. Zámory Károllyal, aki huszonkét éves korában életét vesztette a győri csatában, Zámory Mártonnal, Komárom várának hős védőjével, a Kossuth gyermekeit bujtató Zámory Kálmánnal, aki később hűségesen szolgálta Tisza Kálmánt, Zámory Máriával, a koroncói úrnővel és a körülötte kialakult szellemi-kulturális légkörrel, Zámory Imrével, akinek első világháborús naplója drámai dokumentuma a tiszti és a férj/apa szerep konfliktusának. Az ő élete is példa arra, hogy a folytonosan változó magyar valóságban mekkora terheket ró az emberre a hűség, a lojalitás, a megbízhatóság, a választott értékekhez való ragaszkodás. "

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

A könyv a legjobb, a legalkalmasabb barát. Akkor foglalkozik vele az ember, amikor akar, oly hosszan és annyiszor, ahányszor akar. Az olvasó ember olyan lesz, mint egy ínyenc - minden hangulatához a megfelelő ételeket választja ki, és sohasem csalódik.
Silesius 1624-1677


Csatolt file: 50%-osgyermekakcio_1.xls
Csatolt file: dunaakcio2014_8.xls
Csatolt file: augusztusiakciok_1.xls