Látogassa meg FACEBOOK oldalunkat!

Kövesse híreinket!

Andrew Wilson:
Jól tervezett kiskertek


A Jól tervezett kiskertek seregnyi tervező fantáziadús alkotásait gyűjti össze, hogy segítséget nyújtson a modern ingatlanviszonyok következtében létrejövő, a városi létformát egyre többen választók közvetlen lakókörnyezetében kialakuló kisebb terek optimális tervezéséhez. Ezek a kiskertek, legyen szó akár buján beültetett édenkertről, akár minimalista oázisról, sokkal személyre szabottabbak, mint a ?hagyományos? kertek, így tervezésük egészen másfajta hozzáállást követel. Kötetünkben a legváltozatosabb terek kelnek életre szakavatott kerttervezők keze nyomán, akik megbízóik igényeit szem előtt tartva minden nehézséggel megküzdve alkalmaztak kreatív és stílusos megoldásokat, amelyek inspiráló, látványos és jól hasznosítható ötletgyűjteménnyé álltak össze.

Ára: 7.900 Ft helyett, kedvezményesen 5.530 Ft

PONS - Megszólalni 1 hónap alatt
Olasz + Audio-CD


Tanulj meg játszva egy érdekes folytatásos történet segítségével mindazt, amire külföldön leginkább szüksége lehet:
- az alapszókincset
- a nyelvtant
- a kiejtést
- és hasznos országismereti tudnivalókat.

Ára: 6.490 Ft helyett, kedvezményesen 5.190 Ft szeptember 30-ig

Kedvezményes áron kapható a nyelvkönyv holland, spanyol, angol és francia nyelven is!

KLETT akciós lista mellékletben

Csi - Gyógyító energiák a mindennapokban

A kínai Csi szó lélegzetet, párát jelent. Először egy ősi szövegben, a Jí Csing vagy Változások Könyve című műben említik, mint mindent átható erőt, amely szétterjed és egyesíti a mindenség három energiáját ? az égit, a földit és az emberit.
A Csi kiegyensúlyozása megszünteti a stresszt, növeli a koncentrálóképességet, erősíti a szellemi tudatosságot és fokozza fizikai jólétünket. Gyógyító ereje hozzásegít spirituális fejlődésünkhöz is. A gazdagon illusztrált könyvben a szerző a Csi hasznosításához nyújt gyakorlati tanácsokat. Megmutatja, hogyan tartsuk egyensúlyban életünket a táplálkozás, a testmozgás és a meditáció segítségével: megismerkedhetünk a Csi optimális áramoltatására szolgáló masszázstechnikákkal és egyszerű nyújtógyakorlatokkal, lépésről lépésre elsajátíthatjuk az egészséget és vitalitást fokozó Taj Csi és Csi Kung alapmozdulatait, nagyszerű ötleteket kapunk ízletes, energiát adó ételek készítéséhez.

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 2.030 Ft augusztus 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Gálvölgyi János:
Szeretem a focit


"Kedves János! Téged mindannyian ismerünk. Hallottunk, láttunk; mulattunk, nevetettünk, röhögtünk játékodon sokat. Most írásaidon nemigen fogunk. A komikus Gálvölgyi mulatságos. A polgár Gálvölgyi nem az. Mert ezek polgár-írások, egy állampolgár mélázásai, emlékezései, dohogásai, dühöngései a megszűnt pesti közlekedésről, a lehetetlenné vált parkolásról, az iszonyatos televízióról, a borzalmas közéletről, az undorító politikáról, a szánalmas fociról és a többi napi betevőnkről, amelyről jobb nem beszélni. Jobb lenne. De ezt egy olyan polgár, mint Te, nem engedheti meg magának." Bächer Iván A komoly arcát mutató komikus írásainak csattanóit felerősítik, mondandóit elmélyítik a neves rajzoló, Krenner István karikatúrái.

Ára: 2.998 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft augusztus 30-ig

Akciós lista a mellékletben!

Kisbabát várok!

A Kisbabát várok! egy különleges napló, melyben a várandós édesanyák jegyezhetik fel élményeiket, benyomásaikat arról a csodálatos 9 hónapról, melybe gyermeküket várták. A kötet a jegyzetelési lehetőségen túl hasznos ismereteket is tartalmaz az anya és a magzat szervezetében végbemenő változásokról, az orvosi vizsgálatokról, sőt, a kelengye összeállításáról is. Emellett hangulatos idézetekkel teszi kedvessé a lapokat. Minden bizonnyal szép emlékkönyv születhet ezeken a lapokon, melyet a gyermek örömmel fogad majd, ha felnő.

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.490 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Czimer Györgyi:
A nő titkai
A női beavatás útja a magyar népmesék világában


?Elcsépelt frázis, ám szomorúan igaz: a modern ember sajátos identitáskrízist él át. Értékrendünk összekuszálódott, korábbi preferenciáink elveszni látszanak, kapaszkodóink bizonytalanná lettek. Sokszorosan igaz ez a nőkre, asszonyokra, családanyákra. Az emancipáció a ?teljes jogú nő? státuszának lehetőségével ajándékozott meg minket, mégis úgy tűnik, legalább annyi megválaszolatlan kérdést hozott magával. Hogy lehet valaki felelős, dolgozó nő, édesanya, valamint nyitott és érzékeny társ egyszerre? Hogyan nézhet egy nő farkasszemet a média hazug, külsőségeiben túlidealizált nőképével? S honnan szerezhetünk energiát, hol kereshetünk választ életünk nyitott kérdéseire, mi igazít el bennünket ebben a világban? Czimer Györgyi a legautentikusabb forrást fedezte fel újra, hogy oda minket is elvezessen. Katartikus élmény végigkísérni, amint az ősi tudás a mesék gazdagító szimbólumkincsének felfejtése nyomán kibomlik, ahogy oldalról oldalra haladva feltárul a Természeti Asszony üzenete, a beavatás útja: az, hogy miként válhatunk szerepszemélyiségünk jelentette vállalásaink meghaladása nyomán valódi Önmagunkká, a valódi Lét birtokosaivá.? Dr. Prezenszki Zsuzsanna, orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta

Ára: 1.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.330 Ft augusztus 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

George Orwell:
Állatfarm - CD MP3
Rudolf Péter előadásában


Orwell 1943/44-ben írott műve - amelynek a szerző a Tündérmese alcímet adta - ténylegesen a sztálini korszak szatírája, a Lenin halálától a szovjet-német megnemtámadási egyezményig terjedő időszakban, de természetesen minden elnyomó, totalitárius rendszerre ráillik. Egy angol farm - Mr . Jones ?Major?-ja - a színhely, ahol az állatok a disznók vezetésével megdöntik az Ember uralmát, és a maguk igazgatta ?Állatfarm?-on élik először szabadnak, derűsnek látszó, majd egyre jobban elkomoruló életüket.Az 1984 írójának már ebben a művében is nagy szerepet játszik a történelmi dokumentumok meghamisításának motívuma. Visszamenőlegesen megváltoznak, majd feledésbe merülnek az állatok hajdani ideológusának, az Őrnagynak eszméi, a Napóleon nevű nagy kan ragadja magához a hatalmat, és - természetesen mindig a megfelelő ideológiai magyarázattal - egyre zordabb diktatúrát kényszerít állattársaira. A kezdeti jelszó pedig - ?Minden állat egyenlő? - érdekesen módosul...

Ára: 2.490 Ft helyett, kedvezményesen 1.245 Ft szeptember 30-ig

Hangoskönyv akciós lista a mellékletben!

Rafael Marín:
Sherlock Holmes és az Einstein-gyár


Sherlock Holmes, a világhírű detektív kilép Sir Arthur Conan Doyle klasszikus krimijeinek lapjairól, hogy közös nyomozásba kezdjen a gyermek Charlie Chaplinnel egy világméretű összeesküvés után. Ördögi terv bontakozik ki előttük egy titokzatos szekta mesterkedéseiről, amely a zsenik rémuralmának korát hozhatja az emberiségre.
A spanyol szerző formabontó sikerkönyvében kitalált és valóban létezett személyek együtt alakítják civilizációnk titkos történelmét. Egy nehezen besorolható mű a szépirodalom és a lektűr határán, amely egyaránt él a humor és a feszültségteremtés eszközeivel, hogy maradandó élményt nyújtson az átlagkönyvekbe belefásult olvasóknak.

Ára: 2.670 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika könyvek akciója! Lista a mellékletben.

Henri Charriére:
Pillangó - Szökéseim a pokolból


"Pillangó, aki becenevét a mellére tetovált pillangónak köszönheti, huszonöt évesen a párizsi alvilág ismert figurája. Egy strici állítólagos meggyilkolása miatt bíróság elé állítják, de mivel ártatlan, bízik az igazságszolgáltatásban. Elég azonban egy hamis tanú, egy könyörtelen ügyész valamint tizenkét befolyásolható esküdt, és máris kimondják az ítéletet: életfogytiglani kényszermunka egy tengeren túli fegyenctelepen, a "földi pokolként" ismert Ördögszigeten. Pillangó nem törődik bele az őt ért igazságtalanságba, nem hajlandó egy fegyenctelepen meghalni valamiért, amit el sem követett. Bár bűnözőkörökben lehetetlennek tartják az Ördögszigetről való kiszabadulást, odakerülése pillanatától két gondolat tartja életben: a szökés és a bosszú. Mint egy megszállott, csak ennek a két dolognak él. Nem adja fel, hajtja a szabadság utáni sóvárgás és a bosszúvágy, ezekből merít erőt, hogy ki tudja állni az elfogását követő, gyötrelmes testi-lelki kínokat. Csaknem másfél évtizedes fogsága alatt tizenháromszor kísérli meg a szökést, örökké bízva benne, hogy egyszer végre a szerencse is mellé áll, és bosszút állhat azokon, akik az "enyészet útjára" küldték. A saját igaz történetét elmesélő Henri Charri?re a Pillangó-val az elpusztíthatatlan szabadságvágy és a minden akadályt legyőző akaraterő örök szimbólumát alkotta meg.

Ára: 3.480 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

John O Leary
A nagy meccs
Térbeli mesekönyv - Igazi focijátékkal


Ismerd meg a foci játékszabályait humoros, játékos formába öntve! Kutyák és macskák focicsapatai összemérik erejüket mindez egy háromdimenziós, mozgatható könyvben és a végére marad egy nem mindennapi meglepetés egy focipálya, amelyen mindjárt az els meccset le is játszhatjátok.

Ára: 3.390 Ft helyett, kedvezményesen 1.200 Ft

Jonathan Emmett:
A legszebb ajándék


?Azt a vizes sárkupacát! Már megint esik!? ? mérgelődik Vakondok, amikor egy esős, őszi délutánon Nyuszihoz indul. Útközben a barátai is csatlakoznak hozzá. A hosszú út végén kiderül, ez a látogatás miért az esős napok legszebb ajándéka? Kíváncsi Vakondok barátunk a világ csodáinak megismerése után (Ide nekem a Holdat, Téli varázslat) új dolgokra csodálkozik rá. A Vakondok, Mókus és Süni, a három jó barát a cudar, esős időben nekiindul, hogy meglátogassa Nyuszit. Amikor hosszú és fárasztó út után megérkeznek Nyuszi vackához, kiderül, hogy az üres kézzel érkező Vakondok egy mindennél fontosabb dolgot hozott beteg barátjának?

Ára: 2.250 Ft helyett, kedvezményesen 1.125 Ft szeptember 30-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Jimmy és ...:
Királyi duettek
Válogatás


Zámbó Jimmy, a Király. A hazai könnyűzenei élet meghatározó alakjának korai, tragikus halála óta is töretlen a népszerűsége. A ?Királyi duettek? című Jimmy album egy különleges popzenei csemegének ígérkezik, hiszen a korongon a legnagyobb Jimmy slágerek hallhatóak duett formában. Azonban ezek a közös felvételek nem egy szekrény mélyén porosodtak eddig, hanem a modern technika segítségével, az eredeti hangszerelést és zenei alapokat megtartva, napjaink popzenei sztárjai tisztelegnek a Király előtt, a Királlyal közösen. A világviszonylatban is szinte egyedülálló albumra olyan kiváló hanggal rendelkező művészek kaptak felkérést, akik méltó partnerei lehettek a duettekben Jimmynek. A fantasztikusan jól sikerült végeredmény önmagáért beszél, hiszen az eddig jól ismert dallamok, melódiák új, egyedi ízt kaptak a különböző előadók által, mindeközben megőrizve az eredeti felvételek hangulatát. A ?Királyi duettek? nem csak az eddigi Jimmy rajongók kedvence lehet, hanem egy új, fiatal generáció is megismerheti a legendás énekes slágereit.

Ára: 3.350 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Trópusi vihar - Agyő, nagy Ő!

Trópusi vihar
Ben Stiller, Jack Black, és Robert Downey Jr. Hollywood legnagyobb sztárjainak bőrébe bújnak ebben a fergeteges vígjátékban. Bár az amerikai álomgyár ünnepelt csillagai még csak öt napja forgatnak egy hatalmas költségvetésű vietnámi háborús filmet, a produkció máris egyhónapos lemaradásban van. Az őrjöngő producertől megfélemlített rendező ledobja színészeit a dzsungelbe, hogy ott - tudtukon kívül különleges effektusok bedobásával, értsd: bazi nagy robbantásokkal - "igazi" háborút teremtve filmezhesse őket. Egyedül az a baj, hogy a fiúkat véletlenül az Arany Háromszög kellős közepébe, egy kábítószergyártó magánhadsereg karjaiba repíti. Ennyire hiteles körülményekre azért még ők sem számítottak...

Agyő, nagy Ő!
Ben Stiller 40 éves, megrögzött agglegényt játszik, aki eddig mindenre képes volt, hogy elkerülje a házasságot. Végül azonban ő is beadja a derekát, és kimondja a boldogítót (?) a szuperdögös Lilának. De már a nászúton rájön, hogy a bombázó nem álmai nője, hanem egy rémálom. És akkor belibben a képbe Miranda, aki tényleg a legeslegnagyobb ő. Kár, hogy kicsit elkésett...

Ára: 3.200 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

A MENNYEI HANG
Batta András

Várható megjelenés: 2014.09.01
Ár: 4.990 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 4.240 Ft

Egyszer volt, hol nem volt? A copfos, ferencvárosi lányka elindul a Mester utcai zeneiskolába, besétál, és beiratkozik zongorára. Otthon talán nem is tudnak elhatározásáról, de ez őt nem érdekli különösebben. Elszántan tekint előre, és amikor közlik vele, hogy már betelt az osztály, elkésett a beiratkozással, egyenesen felmegy az igazgatónőhöz: zenét akar tanulni ? azonnal! Az igazgató néni végül ? mert valahogy ő sem állja a foghíjas, copfos gyerek átható tekintetét ? beleegyezik. Mint a népmesében: így kezdődik az utóbbi negyven év egyik legnagyobb operaénekesének, Marton Évának zenei pályafutása a világháború utáni évek Budapestjén, vörös és fekete politikai háttér előtt. De aki szabadságra és győzelemre született, bátran lépett ki az élet színpadára: a budapesti Zeneakadémia tekintélyes szentélyébe, a Magyar Állami Operaház gőgös tornyai közé, majd a nagy vizekre, a vasfüggönyön túl.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Az írás nemcsak mosoly és bölcsesség, hanem vér és veríték, nemcsak elrévedező szem, hanem vadul dobogó szív, nemcsak derűs és világos megismerés, hanem rejtelmes titok és ismeretlen ösztön.
Karinthy Frigyes


Csatolt file: 50%-osgyermekakcio_4.xls
Csatolt file: dunaakcio2014_11.xls
Csatolt file: augusztusiakciok_4.xls
Csatolt file: KLETT.xls