Könyvbemutató: 2014. október 3. péntek 17 órakor

Alexander Loyd: A Gyógyító Kód

Dr. Alex Loyd gyógyítótechnikája a világon mára meghatározóvá vált forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk, és egészségesek is maradjunk- Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek könyvek társszerzője.

A könyvet bemutatja Cserkúty Balázs a Leviter kiadó vezetője.

A könyv kapható, ára: 3.390 Ft

Michelle Olley:
Vénusz: Az erotikus fényképészet remekei


A női akt jelentős múltra tekint vissza Boticelli Vénuszától kezdve a Vanity Fair és Marie Claire folyóiratok címlapjáig bezárólag. A téma ma is magával ragadja mind a fotósokat, mind a közönséget. A fotóművészek tehetségének köszönhetően a napjainkban olyannyira elterjedt női meztelenség ellenére -amely elárasztja a film- és televíziós hirdetéseket - a női test fényképen megjelenő ábrázolása még mindig képes ránk az izgalom, a sokk, a megrendülés erejével hatni. A Vénusz című kötetben megtalálhatók a huszadik század legjelentősebb fotóművészeinek rendkívül magas színvonalú, színes és fekete-fehér női akt fotói, köztük Wolfgang Tillmans, Nick Knight és Doris Kloster képei. Az aktfotózás korai példaitól a divatfelvételeken át egészen a fetisizmusig és azon túl, ez a könyv a női test ábrázolásának átfogó és gyönyörű laudációja.

Ára: 3.980 Ft helyett, kedvezményesen 2.785 Ft

Dinah Rodrigues:
Hormonjóga - Természetes egyensúly a változókorban


Dinah Rodrigues különböző módszerek ötvözésével fejlesztette ki a hormonjóga egyedülálló terápiás gyakorlatsorozatát, amely a női hormontermelő mirigyek működésének serkentésével:
- helyreállítja a hormonális egyensúlyt
- megszünteti a változókorral együtt járó kellemetlen tüneteket
- késlelteti az öregedés folyamatát
- csökkenti az ideális hormonműködést gátló stressz hatását
- enyhíti a premenstruális szindróma tüneteit
- növeli a teherbeesés esélyét.
Rendszeres gyakorlásával a változókor kezdete későbbre tolódik, és legtöbbször tünetmentesen zajlik. Nemcsak a hőhullámok, éjszakai izzadás, állandó fáradtságérzés, depresszió, fejfájás szűnik meg, hanem elkerülhető a csontritkulás, érelmeszesedés, az inkontinencia és a többi olyan betegség, amelyek tipikusan a változókorral egyidejűleg jelenik meg.
A hormonjóga gyakorlatsora könnyen megtanulható, nem igényel különösebb hajlékonyságot vagy jártasságot a jógában, és nem vesz igénybe többet, mint napi fél órát, annak érdekében, hogy minden dolgozó nőnek a programjába beleférjen.

Ára: 3.490 Ft helyett, kedvezményesen 2.790 Ft szeptember 15-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Tóth Emese (szerk.):
Képes biblia gyermekeknek


Ádám és Éva, Káin és Ábel, Noé és Ábrahám, Mózes és Józsue, Sámson és Delila, Dávid és Salamon király - hogy csak néhány szereplő alakot említsünk a Bibliából. És Jézus, Mária, az apostolok és Pál alakja, akiket az egész keresztény világ mind a mai napig nagy tisztelettel övez. Ebből a gazdagságból ad ízelítőt könyvünk, amely gyermekeknek készült: a sajátos hangulatú illusztrációk és az elbeszélés stílusa segít a szülőknek abban, hogy gyermekeik már kiskorukban megismerjék a Bibliát, amelynek történetei ezer meg ezer szállal szövik át kultúránkat, amelynek hatására formálódott nemzedékek gondolkodásmódja, alakult nyelvünk és alakultak szokásaink, erkölcseink is.

Ára: 4.990 Ft helyett, kedvezményesen 2.495 Ft szeptember 30-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Andrew Gross:
Ahogy vesszük


A connecticuti Greenwich elegáns elővárosában egy ártatlan járókelő életét követelő autós lövöldözés kelt döbbenetet. Ty Hauck nyomozó beleveti magát az ügybe, amely először alvilági leszámolásnak tűnik. A szálak aztán egy játékterembe vezetnek, ahol a háttérben nagyon piszkos játszmák is folynak. Nemsokára feltűnik egy éppen új életet kezdő, csinos, fiatal vendéglős, Annie Fletcher, aki szemtanúja lesz valaminek, amit nem kellett volna észrevennie? A nyomozó pillanatokon belül egy akkora szélvihar kellős közepén találja magát, amekkorára ő maga sem számított. Kiderül, hogy Greenwich jó néhány, köztiszteletben álló, gazdag és befolyásos polgára nyakig benne van a határokon is túlnyúló piszkos ügyekben. Érdemes-e, szabad-e tovább nyomozni, ha magának Haucknak a családtagjait is veszélyezteti?
Amerikában külön műfajként tartják számon a szereplők pszichológiai feszültségére alapozó krimit, a suspense-t, s ennek egyik mestere Andrew Gross, aki a New York Times sikerlistájára már több regényével is felkerült. Az 1952-ben New Yorkban született írót a magyar olvasó a Kék zóna és a Sötét idők című thrillerből ismerheti.

Ára: 3.990 Ft helyett, kedvezményesen 2.395 Ft szeptember 30-ig

Michael Palin:
Hemingway nyomában


Ernest Hemingway születése után száz évvel Michael Palin nyakába veszi a világot, hogy végre megláthassa mndazon helyeket, amelyek az első Hemingway-könyv olvasása óta éltek a képzeletében. Elutazik az észak-michigani erdőkhöz és tavakhoz, bejárja Olaszország első világháborús csatamezőit és a spanyol polgárháború helyszíneit.Uganda mélyén, egy legyektől hemzsegő városkában elzarándokol a lezuhant repülőgép roncsaihoz, Ketchumban pedig felkeresi a házat, ahol a Nobel-díjas író vadászpuskájával főbe lőtte magát. Michael Palin a tőle megszokott szellemességgel és humorral ötvözi a kalandregény és az útirajz legjobb hagyományait.

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 2.320 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Robin Maxwell:
Az elveszett hercegek


A népszerű írónő regénye a XV. századi Angliába repíti az olvasót, a király elleni összeesküvések izgalmas időszakába. V. Edwardot, a gyermek-királyt megkoronázása előtt III. Richárd a Towerbe helyezteti, és nem sokkal utánaküldi öccsét is. A hercegeket fattyaknak kiáltják ki, majd nem sokkal ezután Richárd elfoglalja a trónt, amelyhez véres út vezet. A kis hercegek hamarosan eltűnnek a Towerből. Vajon megölték őket? Erre sosem derült igazából fény.

Ára: 2.970 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Rudyard Kipling:
Kívánságok háza


A dzsungel könyve világhírű szerzője, az 1907. év irodalmi Nobel-díjasa kitüntetett helyet foglal el az irodalomtörténet panteonjában. Azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy számos fantasztikus, sőt tudományos-fantasztikus történetet is írt. Kötetünk ezek legjavát nyújtja át csokorba kötve. Találkozhatunk bennük tengeri szörnyekkel, kísértetekkel, öntudatra ébredt gépezetekkel, de olvashatunk a múlttal létesíthető rádiókapcsolatról, az első mikroszkópról és a bolygómozgások emberi testre gyakorolt hatásairól. A kötet legnagyobb részét pedig két, egymáshoz kapcsolódó kisregény teszi ki, amelyek elképzelt futurisztikus világában a légi közlekedés a mindennapok részévé vált, és a forgalmi irányítóközpontból a totalitárius hatalom elnyomó szervezete lett.

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika könyvek akciója!

Szilágyi Rita:
Ecset, agyag, fonal
Magyar királynék és nagyasszonyok sorozat


A 20. század első felének műfajteremtő ?klasszikusairól? szólunk elsősorban sorozatunk zárókötetében. Olyanokról, akik valami egészen különlegeset hoztak létre. A nagynevű alkotócsaládból származó Ferenczy Noémi a gobelinszövés elismerten legnagyobb hazai művésze lett, míg Mattioni Eszter a cementbe ágyazott kőmozaik, a ?hímeskő? technikáját honosította meg. Kovács Margit neve pedig szinte egyet jelent a magyar alakos kerámiával, munkáival ma is, lépten-nyomon találkozhatunk.

Ára: 1.695 Ft helyett, kedvezményesen 850 Ft szeptember 15-ig

Akciós lista a mellékletben!

Török Sándor:
Kököjszi és Bobojsza újabb kalandozásai
Csankó Zoltán előadásában


Az elsô részben megismert két édes-kedves törpe, a vékony hangú Kököjszi és a vastag hangú Bobojsza ezúttal Pannit, Andris kishúgát repíti a Szent Kristóf nev? papírhajón csodás kalandok felé. A kis törpék segítségével ellátogathatunk az állatkertbe és a mennyei mosodába, megismeretjük Csúfvirágot és a Nevetlen Rongybabát. A testvérekkel és kis állatpajtásaikkal ? Pisz-Pisszel, a cicával és Tyühával, a kutyussal ? sok mulatságos dolog történik.

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.495 Ft szeptember 30-ig

Hangoskönyv akciós lista a mellékletben!

The Usborne Everyday Words Sticker Book in German

Mindennapi szavak matricás könyve németül

Ez a szórakoztató matricás füzet segít a gyerekeknek fejleszteni német szókincsüket és olvasási készségüket. Több, mint 200 matricával!

Ára: 2.440 Ft helyett, kedvezményesen 1.950 Ft szeptember 30-ig

KLETT akciós lista a mellékletben!

Diószeginé Nanszák Tímea:
Ovitanoda
Környezet előkészítő


Nagycsoportos ovisoknak készült e kiadvány, környezetünkkel kapcsolatos feladatokkal.
Ebben a foglalkoztató füzetben olyan feladatokat gyűjtöttek össze, melyek nagyszerű szórakozást nyújtanak az ovisoknak, ugyanakkor különböző készségeket fejlesztve elősegítik az iskolakezdésre való felkészülést.

Ára: 700 Ft

Paul McCartney:
Memory Almost Full


Sir Paul McCartney brit zenész, zeneszerző és producer; elsősorban mint a Beatles egykori tagja ismert. Elismerten a 20. század egyik zenei ikonja, a brit rockzene megtestesítője. Az USA-ban huszonkilenc listavezető kislemezével ő tartja a rekordot; ebből húszat a Beatles, a maradék kilencet a Wings tagjaként, valamint szólókarrierje során adott ki. Karrierje során több mint 50 Top 10-es slágert írt, vagy volt bennük társszerző; többen, mint bárki más. Nagy hatású basszusgitáros, elismert gitáros, zongorista és dobos. A Memory Almost Full Paul McCartney tizennegyedik szóló stúdióalbuma. A lemez producere David Kahne.

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.450 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Reflektorfény

Szereplők: Garrett Hedlund, Gwyneth Paltrow, Leighton Meester, Tim McGraw

Egy fiatal énekes-dalszerző (Garrett Hedlund) találkozik a hajdani sztárral, a lejtőre került énekesnővel (Gwyneth Paltrow). A nő férje és menedzsere (Tim McGraw) ráveszi a srácot, hogy induljanak közös turnéra: abban bízik, hogy felesége így ismét magára talál és felhagy önpusztító életmódjával. Hamarosan egy szépségkirálynőből lett sztárocska (Leighton Meester) is csatlakozik a csapathoz. Tehetség, vonzerő, jó időzítés ? minden adott a sikerükhöz. De a bennük tomboló szenvedélyek mégis mindent tönkretehetnek.

Ára: 3.900 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

MESEPSZICHOLÓGIA 2.
Kádár Annamária


Várható megjelenés:2014.09.18.
Ára:3.360 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.855 Ft

A Mesepszichológia első részében a mese szerepére, az életkori sajátosságoknak megfelelő meseválasztásra és a mese érzelmi intelligencia fejlesztő hatására koncentráltam. A második részben a szülő-gyermek kapcsolat útvesztőit, azokat a "kényes" nevelési helyzeteket veszem górcső alá, amelyekben csak a hiteles szülői jelenlét hozhat valódi megoldást. A mese ugyanis az én megközelítésemben nemcsak népmesét és műmesét jelent, hanem a saját életmesénket is: azt a történetet, amelyet önmagunkról, gyökereinkről, hitvallásunkról, álmainkról és céljainkról, félelmeinkről és fájdalmainkról, kudarcainkról és győzelmeinkről mondunk el önmagunknak és a gyermekünknek. Ezt ráadásul nemcsak este vagy az erre szánt pillanatokban, de folyamatosan meséljük, sokszor szavak nélkül is - a jelenlétünkkel, viselkedésünkkel, önmagunkhoz, az emberekhez és a világhoz való hozzáállásunkkal.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

A világnak minden könyve mellett is bohó és tudatlan maradhat valaki. Az eszes nem azért eszes és tudós, mert sok könyve van, hanem inkább azért szerzett könyveket, mivel eszes.
Táncsics Mihály

MEGHÍVÓ

Záhorszki Mónika
versillusztrációk
kiállítása


Megnyitó: 2014. szeptember 12. péntek 17 órakor

Megtekinthető: október 9-ig

Szeretettel várjuk rendezvényünkre!


Csatolt file: 50%-osgyermekakcio_10.xls
Csatolt file: KLETT_6.xls
Csatolt file: szeptakcio_1.xls