Várunk
könyves képeket és idézeteket!

A legjobbakat díjazzuk!


Ron Kimball, Matt DeLorenzo:
Autók - Gördülő elegancia


Ahogy a 20 század elején legördültek a szerelősorról a legelső automobilok, a modellek szinte sokkolták az embereket. Tervezőik a megvalósult álmot látták bennük, létrehozóik a határtalan erőt és lehetőséget. Annak pedig, aki egy négykerekű szerencsés tulajdonosának tudhatta magát, az autó egyet jelentett a vágy valóra válásával és a kiválasztottság különleges tudatával. Ebben az exkluzív fotóalbumban együtt gyönyörködhetünk az autó több mint egy évszázados történelmének legkedveltebb, legszebb, leggyorsabb és legelegánsabb modelljeiben.
Az albumban olyan modellek szerepelnek az 1923-as Duesenberg túrakocsitól a 2008-as Lamborghini Reventónig, amelyek megvalósítják a tervezők, a sebesség, a szépség, a luxus megszállottjainak legtitkosabb álmát. Olyan gépekben gyönyörködhetünk, amilyeneknél szebbet, klasszikusabbat, erősebbet és gyorsabbat elképzelni sem lehet.

Ára: 8.500 Ft helyett, kedvezményesen 5.100 Ft október 31-ig

Amazin Lethi:
Alakformáló torna nőknek


Az egyetlen könyv, amire minden nőnek szüksége van, aki formásabb, kisportoltabb testre vágyik, hiszen teljes edzésprogramot ajánl kezdőknek és haladóknak egyaránt, több mint 60 kézi súlyzos és fitneszgépen végezhető gyakorlatot mutat be, különféle variáciokkal együtt, több mint 300 színes fotó segít lépésről lépésre megtanulni a fitneszgépek használatát, elsajátítani a helyes mozdulatokat, megismertet izmaink működésével, elmagyarázza az erősítő-alakformáló tréning lényegét, edzésprogramot ajánl azoknak, akik fogyni szeretnének, speciális edzésprogramot ír elő állapotos nőknek, speciális gyakorlatsort mutat be az idősebbeknek.

Ára: 6.500 Ft helyett, kedvezményesen 2.400 Ft

Michael F. Holick:
A nélkülözhetetlen D-vitamin
A leggyakoribb egészségi probléma gyógyítása három lépésben


Ha az elegendő mozgás és a helyes táplálkozás mellett csupán egy dolgot teszünk az egészségünkért, annak ? állítja dr. Holick ? a D-vitamin-bevitel növelésének kell lennie, elsősorban napozással, vagy D-vitamin-készítmények szedésével. A világhírű kutató az ésszerű mértékű és védelem nélküli napozás szószólójaként hangsúlyozza, hogy ha kerüljük a napot, akkor meggátoljuk a szervezetünket abban, hogy e létfontosságú vitamint önmaga előállítsa. Márpedig szervezetünk megfelelő D-vitamin-szintje nem csupán azért fontos, hogy a csontjaink erősek maradjanak, de számos krónikus betegséget (pl. szívbetegség, rák, magas vérnyomás, cukorbetegség, szélütés, depresszió és elhízás) is meg lehet előzni vele. Dr. Holick megosztja velünk mindazt, amit a D-vitaminról tudnunk kell, és bemutatja, miként orvosolható a leggyakoribb egészségi probléma ? a D-vitamin-hiány ? egy egyszerű és olcsó, háromlépéses módszerrel.

Ára: 3.500 Ft helyett, kedvezményesen 2.450 Ft

Park Kiadó akciós lista a mellékletben!

Bartha, Czinki, Sebestyén, Rónaszéki:
Matematika érettségi feladatsor-gyűjtemény
emelt szinten


Gyűjteményünk a kétszintű érettségi vizsga követelményeinek megfelelően - a már megírt vizsgasorok mintájára összeállított - emelt szintű gyakorló-feladatsorokat tartalmaz. Kiadványunk elősegíti a kétszintű érettségi vizsgareform óta hangsúlyossá vált kulcskompetenciák fejlesztését. A részletes javítókulcs megkönnyíti a feladatokra adott válaszok ellenőrzését, ezért nem csak iskolai, hanem otthoni felkészüléshez is ajánljuk.

Ára: 2.740 Ft helyett, kedvezményesen 1.920 Ft szeptember 30-ig

KLETT akciós lista a mellékletben!

Matjaz Regovec:
A Plútó - Árnyékaink és komplexusaink működése


?Egy rendkívül izgalmas könyvet tart kezében a Kedves Olvasó! Matjaž Regovec sokoldalú személyiség, aki nem csak asztrológus, hanem terapeuta is. Ez a könyv egy szeminárium keretein belül született. Ha az olvasásába belekezdünk, rövidesen mi is ott ülünk a hallgatók között és egy igazán érdekfeszítő előadás veszi kezdetét. Ez a szó, hogy előadás talán nem is a legmegfelelőbb kifejezés, inkább beszélgetés. Mitológiáról, mélylélektanról, álmokról és természetesen elsősorban a Plútóról, Hádészról, az alvilág uráról, aki nem csak mitológiai értelemben az alvilág ura, hanem mélylélektani szempontból, lelkünk mélységeiben is ott honol, különös tekintettel az árnyékvilágunkra. Mátyás, aki Szlovéniában él, többször járt már Magyarországon és baráti beszélgetésünk kapcsán derült ki, hogy nagyon büszke a nevére. Annyira izgatja a magyarság, hogy már a nyelvünkkel is ismerkedik. Gondolatait áthatja a jungiánus szemlélet, és ezért ez a könyv egy igazi asztropszichológiai csemege.? Kalo Jenő, asztrológus

Ára: 2.500 Ft helyett, kedvezményesen 1.750 Ft

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Szabó E., Földy Attila, Baráz Miklós, Böröczky J.:
Motor GP Sztorik 2010-2011


- Jorge Lorenzo felért a csúcsra: 1999 után avat újra spanyol világbajnokot a királykategória.
- Valentino Rossi szárnyalása, bukása, lábtörése, sokadik feltámadása, és a Yamaha hitszegése.
- Ben Spies az új sztár?
- Ki megy és ki marad a Moto GP-ben?
- A Moto2 - a tamáskodók ellenére- jött, látott és győzött!
- Toni Elias fantasztikus világbajnoki címe.
- Talmácsi igéretei, szakítása a MOL-al, és leszálló ága.
- Talmácsi 2011-ben csak fél millió euróért versenyezhet?
- Marc Marquez az új Valentino Rossi?
- Marc Marquez minden létező csúcsot megdöntött a 125 -ösök között.
- A Sávoly - saga hiteles története.
- Kik is akartak milliárdokat zsebre tenni?
- Miért esett kútba a Magyar Nagydíj?
- A Pannóniaring miért nem felel meg a vb. futam helyszínének?

Ára: 2.995 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft szeptember 30-ig

Duna akciós lista a mellékletben!

Chitrita Banerji:
Végigettem Indiát


India kulturális, történelmi és művészeti kincsek tárháza, minden utazót elbűvöl. De ismerjük-e ennek az ezerarcú országnak a gasztronómiai gazdagságát? Aligha. Világszerte az indiai konyhát a curryvel vagy a tikka maszálával azonosítják, a csípős, sáfrányos, fűszeres ételekkel. Azonban az indiai konyha ennél sokkal gazdagabb. Ahány vidék vagy tartomány, ahány vallás vagy kulturális közösség, annyiféle étkezési szokás, ételkészítési technológia és különleges fogás. Végigenni a különböző tartományok ételeit szinte lehetetlen. A könyv szerzője mégis a lehetetlenre vállalkozott. Gasztronómiai felfedező útja során Chitrita Banerji bejárta szinte egész Indiát: Bengált, Bombayt, Goát, Benáreszt, Gudzsarátot, Rádzsaszthánt, számtalan kisvárost és falut.
Ennek a több évig tartó gasztrokulturális odisszeának eredményeképpen született ez a kötet, amely egyszerre kultúrtörténeti bedekker és gasztronómiai kalauz.

Ára: 3.170 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Whitley Strieber:
Éhség


A 2012 SZERZŐJÉNEK ÚJ BESTSELLERE!
Miriam Blaylock gyönyörű, érett szépség. A férfiak ? és a nők is ? megfordulnak utána. Azt azonban csak nagyon kevesen tudják róla, hogy több ezer éves. Az ókori Egyiptomban jött a világra, és azóta él az emberek között. Örök ifjúságát és szépségét annak köszönheti, hogy halandók vérével táplálkozik.
Nagy magányosságát enyhítendő időről időre társat vesz maga mellé, akinek szintén képes néhány évszázadig meghosszabbítani az életét. Most azonban, hogy szeretett férje is 200 esztendő után távozni készül az árnyékvilágból, úgy dönt, a modern tudományt hívja segítségül, megfejtve az emberi halhatatlanság titkát.
AKI CSAK EGY VÁMPÍRKÖNYVET AKAR ELOLVASNI ÉLETÉBEN, NE KERESSEN TOVÁBB: MEGTALÁLTA...

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika könyvek akciója! Teljes lista mellékelve.

Dr. Lenkei Gábor:
Miért nem bírjuk a bankárokat?


A mintául szolgáló Kis nemzethatározótól mi sem áll távolabb, mint az idegengyűlölet. Új sorozatunk sem akarja megutáltatni egyetlen szakma egyetlen képviselőjét sem. Ellenkezőleg. Az olvasó - reméljük - ez esetben is bírni fogja az adott mesterséget , tudomásul veszi fonákságait. És talán elgondolkodik azon, hogy mások ugyanilyen szemüvegen keresztül vizsgálják az ő szakmáját is.

Ára: 1.490 Ft helyett, kedvezményesen 500 Ft

Gerald Durrell:
Léghajóval a dinoszauruszok földjén
CD Audió - Pokorny Lia előadásában


Gerry bácsi különös időutazásra hívja gyerek-barátait, 66?245 millió évvel ezelőttre, amikor a Földön még a hatalmas - és néha félelmetes - dinoszauruszok éltek. Azért vezeti Emmát, Konrádot és Ivánt ebbe a korba, mert a dinoszauruszokat komoly veszély fenyegeti: a 20. századból megérkezett hozzájuk Lord Irtó Artúr, a vandál vadász, és fegyverhordozója, a rovott múltú Betonkéz. Hőseink a dinoszauruszok segítségével szeretnék megfékezni őket, hogy nyugodt lelkiismerettel térhessenek vissza a jelenbe...

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.495 Ft szeptember 30-ig

Hangoskönyv akciós lista a mellékletben!

Giovanna Mantegazza:
Kisvasút - Terepasztal puzzle


Nyomja össze a kék csövet, és a szabaddá vált lapokból kirakható terepasztalon már roboghat is a kisvonat!
Mesekönyv, puzzle, terepasztal és felhúzható játékvonat egyetlen dobozban.

Ára: 3.490 Ft helyett, kedvezményesen 1.745 Ft szeptember 30-ig

Gyermekkönyvek akciós lista a mellékletben!

Stefano:
Fekete éjszakák


Stefano fiatal korában az autentikus roma zenével kezdte pályafutását, melyből később a vendéglátós stílus felé húzott a szíve, és igy alakult ki a mostani zenei beállítottsága. Zenéjében sokfajta zenei motívum keveredik, például a manalé, a pop- és a cigányzene.
Albumai jellegzetessége, hogy a zenei motívumokat egyedien ötvözi, magyar és cigány nyelven is énekel, valamint gitáron, zongorán és tamburán játszik.

Ára: 3.950 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Ki nevet a végén?

Szereplők: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana

Adam Sandler, Seth Rogen és Leslie Mann játssza a főszerepet ebben a keserédes komédiában, melyet Judd Apatow, (40 éves szűz, Felkoppintva) írt és rendezett. Mikor George Simmons (Sandler), a népszerű komikus egy személyes tragédiát követően esélyt kap arra, hogy újrakezdhesse életét, asszisztensével, a feltörekvő komikus Ira-val (Rogen) visszatér azokra a helyekre és azokhoz az emberekhez, akik anno segítették az elindulásban, és felkeresi azt a lányt is (Mann), aki egyszer régen elhagyta őt? A szívhez szóló, és mégis térdcsapkodóan vicces filmet olyan színészek erősítik, mint Jonah Hill, Eric Bana és Jason Schwartzman.

Ára: 3.450 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

50 JAPÁN FONAT ÉS ZSINÓRÉKSZER
Beth Kemp

Várható megjelenés: 2014.09.26.
Ára: 3.600 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 3.060 Ft

A kötet bevezet bennünket a kumihimo fonótárcsával készíthető csodálatos fonott ékszerek világába. A fonatkészítést lépésről lépésre illusztrálva mutatja be kezdők és haladók számára. Sima vagy gyöngyökkel kombinált fonatokból ékszer létrehozására ad ötleteket. Kumihimo fonótárcsa melléklet nyújt segítséget az új ismeretek kipróbálásához.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

A kultúra nem valami fennkölt dolog, nem a messzi magasban kevesek számára rezgő délibáb, hanem a mindennapi élet szerves része. A kultúra többek között nem egyéb, mint azok a sárgafedelű, silány papírból készült, vacak kis könyvek, amelyek nagy műveket közvetítenek és amelyeket bárki bármikor megvehet.
Spiró György


Csatolt file: szeptakcio_3.xls
Csatolt file: 50%-osgyermekakcio_12.xls
Csatolt file: dunaakcio2014_16.xls
Csatolt file: KLETT_8.xls