Judith Miller:
Stílus és forma


"Mindenki szereti a szép tárgyakat, akár a rokokó rajongója, akár a kortárs iparművészet elkötelezett híve. Ebben a könyvemben az Olvasó társamul szegődhet, hogy együtt kövessük végig a díszítőművészetek több mint három évszázados történetét, együtt csodáljuk meg a szépség, a stílus és a forma örök értékeit és változó világát."
Könyvünk korok és stílusok szerint tekinti át a bútor,az üveg és a fémművesség,továbbá az órák és a lámpák,a textil és a plakát történetét.
Több, mint 300 év iparművészetének gazdagon illusztrált kézikönyve.

Ára: 14.900 Ft helyett, kedvezményesen 8.940 Ft október 31-ig

Takács Tibor:
Égi úton
Az asztrológia alapjai DVD-vel


Az asztrológia egyik legizgalmasabb és talán legvitatottabb területe a fényszögek értelmezése. Ez a könyv ebben segít eligazodni. Nem elméleti munka, sokkal inkább gyakorlati útmutatás, gyakorlati tapasztalatokkal. Egy módszer, amit érdemes megismerni. Aki elolvassa, az biztos kipróbálja, aki kipróbálja, az remélem, használni is fogja. S aki használja, az segíteni is tud. Talán ez a legfontosabb.

Ára: 2.700 Ft helyett, kedvezményesen 2.160 Ft

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Ernie J. Zelinski:
Mögöttem a munka, előttem az élet!
Tippek a boldog nyugdíjas évekhez


El kell-e keserednünk azért, mert nyugdíjasok lettünk? Ugyan, miért? A Mögöttem a munka, előttem az élet! számtalan okos tanáccsal és példával mutatja be, hogyan tehetjük életünknek ezt a szakaszát is tevékennyé és örömtelivé. Hiszen rengeteg izgalmas szabadidős tevékenység vár ránk, melyekkel valóra válthatjuk régóta dédelgetett, ám időszűke miatt eddig meg nem valósított álmainkat.
Ernie J. Zelinski többek között rávezeti olvasóját,
- hogyan tekintse át józanul pénzügyi helyzetét
- hogyan tűzzön ki magának értelmes, alkotómunkát követelő célokat
- hogyan váltsa valóra a saját álmait másokéi helyett
- hogyan vigyázzon testi, lelki és szellemi egészségére
- hogyan kössön új ismeretségeket és ápoljon meghitt barátságokat.
Életigenlő és könnyed hangvételével, cselekvésre buzdító ötleteivel a Mögöttem a munka, előttem az élet! nagy segítség a nyugdíjaskor előtt álló, a már nyugdíjban lévő embereknek és környezetüknek, családtagjaiknak egyaránt. A magyar kiadás függelékében megannyi hasznos tudnivaló (honlapok, könyvek, filmek) olvasható.

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 2.030 Ft

Park Kiadó akciós lista a mellékletben!

Erich von Däniken:
Az elveszett tudás nyomában


Ebben a könyvben Erich von Däniken közzéteszi az Egyiptom, Dél-Amerika és Ázsia eddig megfejtetlen rejtélyeiről tudósító legújabb lélegzetelállító beszámolókat. Akik figyelemmel kísérik az archeológia egy mindmáig tiltott területét kutató szakemberek munkáit, azok előtt feltárulnak a misztikus helyek, legendás népek és mágikus kultuszok titkai.
A világ legkülönbözőbb tájain fellelt rejtélyes régészeti lelőhelyekről és ősrégi leletekről olvashatjuk itt a különböző természet- és szellemtudományi szakterületek tudósainak és szakértőinek a beszámolóit. Mindannyian a következő lélegzetelállító eredményre jutnak: a múltban földön kívüli, intelligens lények látogatták bolygónkat.

Ára: 3.495 Ft helyett, kedvezményesen 1.750 Ft

Duna akciós lista a mellékletben!

Charles Lamb, Mary Lamb:
Shakespeare-mesék
CD MP3 - Györgyi Anna előadásában


"Az ifjúság figyelmét - még mielőtt megérik arra, hogy magukkal Shakespeare műveivel ismerkedjék meg - e ráváró nagy örökségre felhívni, képzeletét a mesés kincs felé irányítani, ez volt a Lamb testvérek elsődleges célja a világhírű művek nyomán készült meséik megírásával. Méltán mondható, ez sikerült is, mert mintegy másfél évszázada ezek a mesék vezetik be az ifjúságot Shakespeare művészetébe. Noha a Shakespeare mesék az ifjúságnak készült, mégis "felnőtt-könyv" lett belőle: az angol irodalom klasszikus művei között foglal helyet." (Vas István)

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.495 Ft szeptember 30-ig

Hangoskönyv akciós lista a mellékletben!

Nyéki Márta
Babajelbeszéd
Hatékony kommunikáció már a beszéd előtt


"Láttál már kisbabát, aki csillogó szemekkel tapsolt, vagy éppen integetett kis kezeivel? Ez minden szülőt büszkeséggel tölt el. De ami még fontosabb, ezekkel a jelekkel megértjük a kisbaba közléseit. A babajelekkel mindent fantasztikus módon tovább tudjuk fejleszteni. A kimondott szavak mellé kézjeleket társítunk, amit babák megértenek, majd az utánzás képességével elsajátítanak. Így rengeteg mindent tudnak közölni környezetükkel, még mielőtt megtanulnák a folyékony beszédet. Ezt a különleges, mégis természetes kommunikációs formát más országokban több mint 30 éve használják, néhány éve pedig már Magyarországon is elérhető a módszer - a családok nagy örömére."

Ára: 1.200 Ft

Szalay és TKK könyvek nagy választékban!

Paul Géraldy:
A szerelem


A filozófiájában letisztult, líraiságában kifinomult aforizmagyűjtemény könnyed, elegáns, mégis pontos lét-értelmezések gyűjteménye. Géraldy aforizmái tartóoszlopai egy nemesveretű lét-igazság-valóság versépítkezésnek, amelyben a pontosan felépített szerkezetelemek és a tudatosan realista, de mindvégig lírai ihletettségű leírások valójában a férfi és a nő kapcsolatának jellemzései, mikroszkopikusan pontos vizsgálatai.

Ára: 1.500 Ft helyett, kedvezményesen 1.050 Ft

Didier van Cauwelaert:
Jimmy evangéliuma


Ha a torinói lepel valódi, akkor a benne található DNS felhasználásával klónozni lehet Jézust Didier van Cauwelaert erre a hipotézisre építi fel szarkasztikus, szélsőségesen hagyomágyromboló regényét. 2026. Jimmy Wood átlagos amerikai állampolgár, medencetisztító, árva. Hízásra hajlamos, se nem boldog, se nem boldogtalan, diszkrét és szenvedélyes szerető, krónikus ideálhiányban szenved. Egy nap a harminckét éves medencetisztítóhoz beállít három küldött a Fehér Házból, és közlik vele, hogy ő Isten fia, pontosabban annak klónja, és az Egyesült Államok igényt tart a szolgálataira. Innentől kezdve megszűnik régi élete, hiszen sürgősen meg kell tanulnia, illetve újra fel kell fedeznie magában a csodatevés képességét. A messiás-szerep felvállalása azonban nyilvánvalóan bonyodalmakkal jár. Az amerikai tudósok által előállított Jézus-klónnak nyoma veszik.

Ára: 2.670 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Robert Silvenberg:
Valentine, Napkirály


A Napkirály Valentine ébren is lidérces álmokat lát, és balsejtelmei beigazolódni látszanak, amikor az alakváltó metamorfok, a Majipoor őslakói fellázadnak, s génkísérleteik elpusztítással fenyegetik a termést, mely létfontosságú a bolygón élő milliárdok számára. Ez a válsághelyzet könnyen háborúhoz vezethet a különféle fajok között. Valentine eközben kétségbeesetten küzd végzete ellen, mert ha a jelenlegi Pontifex meghal, neki kell átvennie helyét a Labirintus komor, föld alatti városrészében - márpedig ehhez nem fűlik a foga. És ha mindez nem lenne elég, több önjelölt Napkirály is felbukkan, szétszakadással fenyegetve a birodalmat.
Vajon sikerül-e megmenteni Majipoor gigászi világát és összetett társadalmi rendjét a végpusztulástól? Van-e még olyan hatalom a bolygón, amely elejét veheti a fenyegetően közeledő káosznak?

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 990Ft

Galaktika könyvek akciója! Teljes lista mellékelve.

Heather Amery - Stephen Cartwright:
First thousand words in German sticker book


A Usborne "Első ezer szavam németül" matricás változata, 500 színes matricával. A mozgalmas jeleneteket ábrázoló képek körül találjuk a legfontosabb szavakat, a hozzájuk tartozó keretbe pedig a gyermekek beragaszthatják a matricákat. A kötet tartalmaz egy német-angol szószedetet, és kiejtési útmutatót.

Ára: 2.440 Ft helyett, kedvezményesen 1.950 Ft szeptember 30-ig

KLETT akciós lista a mellékletben!

Andrea Pinnington:
Kalózok - Kreatív könyv


Lépj be a kalózok kalandos világába! A legizgalmasabb kreatívkönyv minden kalóz számára: színező és rajzoló feladatok, rejtvények, útvesztők, elkészíthető kalózkellékek, történetek és játékok várnak minden kalandvágyó ifjút! Ezeket is megtalálod a könyvben: - kalózmintás dekorpapír - matricák és kihajtható oldalak - kalózos sablonok.

Ára: 3.400 Ft helyett, kedvezményesen 1.700 Ft szeptember 30-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Schmidt Egon:
A nyáriorgona vendégei


Az antennán a fekete rigó abbahagyta a flótázást, és egy elegáns lendülettel a veteményeskertben termett.Egy ideig csak ugrált ide-oda, aztán hirtelen megmerevedett, és csőrével villámgyorsan az egyik paradicsombokor tövéhez kapott.
A könyvből a gyerekek megismerhetik a nyáriorgona virágából lakmározó kardlepkét, a sáskákat, különféle pillangókat, a nappali pávaszemet, a szendert, a méheket, no meg persze számos madárral is találkozhatnak.

Ára: 1.300 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

James Blunt:
Some Kind Of Trouble


Blunt első lemeze, a ?Back to Bedlam? azonnal nemzetközi szupersztárrá avanzsálta őt olyan masszív szerzeményekkel, mint a ?You?re Beautiful,? a ?High? és a ?Goodbye My Lover.? Második albuma, a 2007-es ?All the Lost Souls? 10 országban indított a listák első helyén, közel 5 millió példányban kelt el világszerte, és olyan slágereket tartalmazott, mint a ?1973,? a ?Same Mistake? és a ?Carry You Home.? Két albummal, két világkörüli turnéval és 18 millió eladott lemezzel később James Blunt végre új kiadvánnyal jelentkezett. A ?Some Kind Of Trouble? kifejezetten vidámra sikeredett. Blunt a harmadik lemezzel egy teljesen új fejezetet kívánt nyitni karrierjében, ahogy a művész fogalmazott: ?A második album nagyon befeléforduló volt. Az új dalok azonban a valóságról szólnak. Olyan dalokat írtunk a barátaimmal, melyek a világról szólnak amiben élünk, és amerre tartani akarunk. A korai nyolcvanas évek hangulatát idézi, ugyanazt az optimizmust, amit tiniként éreztünk?.

Ára: 4.050 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

A mágus

Szereplők: Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel, Rufus Sewell, Eddie Marsan, Jake Wood...

Az ünnepelt mágus, Eisenheim nem csak egész Bécset kápráztatja el mutatványaival, hanem az ambiciózus Leopold koronaherceget, Ferenc József fiát is. Ám amikor Leopold menyasszonya megpillantja gyerekkori szerelmét, Eisenheimet, és újra fellobban iránta a tűz, a koronaherceg érdeklődése megszállottsággá válik. A város főfelügyelője hirtelen egy sokkoló bűncselekmény kellős közepén találja magát, és miközben Leopold megbízásából egyre közelebbről figyeli a mágust, Eisenheim élete legnagyobb és legmesteribb trükkjét készül végrehajtani.

Ára: 2.500 Ft helyett, kedvezményesen 1.250 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

EGY ROPI NAPLÓJA 8. - PECHSZÉRIA
Jeff Kinney

Várható megjelenés: 2014.10.17.
Ára: 2.699 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.295 Ft

Greg Heffley-t elhagyta a szerencséje. A legjobb barátja, Rowley Jefferson, elfordult tőle, új barátokat találni pedig nem is olyan könnyű feladat. Greg megelégeli balszerencséjét, és úgy dönt, vesz egy nagy levegőt és a sorsra bízza döntéseit. Vajon a vakszerencse kegyes lesz hozzá, vagy Greg élete egy merő pech marad?

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Aki szeret olvasni, olvasson egyszer az olvasásról is.
Kisfaludy Árpád


Csatolt file: szeptakcio_4.xls
Csatolt file: bioenergetic2014.xls
Csatolt file: KLETT_9.xls
Csatolt file: 50%-osgyermekakcio_13.xls