Könyvbemutató
2014. október 3. péntek 17 órakor

Alexander Loyd: A Gyógyító Kód

Dr. Alex Loyd gyógyítótechnikája a világon mára meghatározóvá vált forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk, és egészségesek is maradjunk- Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek könyvek társszerzője

A könyv megvásárolható. Ára: 3.390 Ft.

Lotta Lundgren:
Ha én főznék neked - A végzet asszonya a konyhában


A borítón taftszoknya alól kivillanó női térd, a manikűrözött, padlizsán lilára festett körmű kezek masszív sodrófát szorongatnak, a szép ívű csuklókon szinte csilingelnek a karkötők. Hol van az előírva, hogy egy szakácskönyvben csak csillogóra lakkozott ételkülönlegességektől csorogjon az olvasó nyála? Nem mindennapi darabbal bővült a gasztronómia műfaját elárasztó könyvek száma. Szerzője a svéd Lotta Lundgren, aki minden tekintetben szakított a hagyományokkal, és kihívó, meghökkentő, szórakoztató kiadványával bizonyítja, hogy nem csak összegumizott hajjal, kötényben, agyondolgozott kézzel lehet jó háziasszony az ember lánya, hanem akár dögösen, vonzón, ahogy önmagát megálmodta. Amilyennek látni akarja őt a bestia, akit évezredek tapasztalata szerint etetnie kell. Mindez persze nem jelenti azt, hogy Lotta ne állított volna össze egy nagyon jól használható, alapos leírásokkal, kitűnő ötletekkel teli, ösztönző szakácskönyvet. Ami még arra is jó lehet, hogy ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

Ára: 5.990 Ft helyett, kedvezményesen 3.595 Ft október 31-ig

Mary Ann Shaffer, Annie Barrows:
Krumplihéjpite Irodalmi Társaság


1946 januárjában a Londonban élő Juliet Ashton levelet kap egy ismeretlen férfitól a Csatorna-szigeteki Guernsey-ről. A levél írója elmeséli, miért alakították meg a második világháború alatt, a német megszállás idején a Krumplihéjpite Irodalmi Társaságot, és hogyan segítette a sziget lakóit abban, hogy átvészeljék a háborút. Így kezdődik a szívet melengető, varázslatos kisregény, melyben levélváltásokból, apránként rajzolódik ki előttünk a festői Guernsey-n élők humorral átszőtt, embert próbáló története.

Ára: 3.500 Ft helyett, kedvezményesen 2.625 Ft

Park Kiadó akciós lista a mellékletben!

Balázs-Bobák-Takács:
Földrajz érettségi feladatsor-gyűjtemény
Középszinten


A feladatgyűjtemény hasznos segítséget nyújthat mindazon tanulók számára, akik földrajzból tervezik érettségi vizsgájukat. A feladatsorok megfelelnek a kétszintű érettségi vizsga követelményeinek. A szükséges lexikális tudást mérő kérdéseken kívül helyet kaptak többek között térképi ismereteket fejlesztő, ábraelemző és földrajzi számításokat tartalmazó feladatok is. A részletesen kidolgozott javítókulcs lehetővé teszi az önálló munkát, ezért nem csak iskolai, hanem otthoni felkészüléshez is ajánljuk.

Ára: 2.740 Ft helyett, kedvezményesen 1.920 Ft október 30-ig

KLETT akciós lista a mellékletben!

Dr. Ina G. Sommermeier
A helyes ülés


Csak nem egy újabb könyv a megfelelő ülésről? Pedig a helyes ülés nem is olyan nagy művészet, hiszen napközben a legkülönbözőbb helyzetekben ezt tesszük: a televízió előtt, az iskolában. Egyébként a ló minden jármódja más és más testtartást kíván, lehet így egyáltalán egyféle ?helyes ülés?-ről beszélni?
Ahhoz, hogy lovasként is átéljük az ?elengedettséget?, egyfajta bizalmat kell kiépítenünk azáltal, hogy mozgékonyságunkat és egyensúlyérzékünket iskolázzuk, mentális síkon a saját érzéseinket megtapasztaljuk, és megtanulunk azokra megfelelően reagálni. A biztonság, amit eközben nyerünk, rögtön kifizetődik: lovunk mindig reagál majd ránk, és más élethelyzetekben is megerősít minket?
A helyes ülés elsajátításához azonban elengedhetetlen, hogy foglalkozzunk érzéseinkkel, testi és érzelmi szinten egyaránt, továbbá fizikai és mentális tréninggel fejlesszük magunkat. Ezt a célt szolgálják a könyvben található elméleti és gyakorlati feladatok?

Ára: 2.490 Ft helyett, kedvezményesen 1.740 Ft október 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Leo Kessler:
Nyugati Tűz Hadművelet


Leo Kessler legújabb háborús regénye 1944 telén játszódik, amikor Németország már havonta érzékelhette a Szövetségesek által rámért vereségek erejét. A Nyugati Tűz valójában Hitler utolsó tervének eddig ismeretlen története. A hadművelet a ?Nyugati Terv? kódnevet kapta, a vakmerő terv végrehajtásával pedig a nagy tapasztalatokkal rendelkező Christian Jungblut kapitányt bízták meg. Az ifjú tisztre vár a feladat, hogy a világ első ?rakétahordozó? tengeralattjárója New York partjait kilövő távolságban megközelítse. Ott várnak egy rég beépült német ügynökre, akinek ki kell jelölnie számukra a speciálisan megválasztott célpontot. Így a történelem alakulása a továbbiakban egyetlen német tengeralattjáró sikerén vagy bukásán múlik.

Ára: 2.995 Ft helyett, kedvezményesen 1.495 Ft október 31-ig

Duna akciós lista a mellékletben!

Mérő Csaba:
Gó 24 leckében


Mérő Csaba kötete különleges gó tanfolyam: tankönyv és munkafüzet egyben, mely az alapoktól vezeti be a leendő gó játékosokat a több ezer éves ázsiai táblajáték rejtelmeibe, szabályaiba, logikájába. A 24 lecke lépésről lépésre követi egy-egy izgalmas játék menetét.

Ára: 2.950 Ft helyett, kedvezményesen 1.770 Ft

Connie Willis:
Ítélet Könyve


Kivrin Engle történelem szakos egyetemi hallgató. Tanulmányai különösen izgalmasak a 2050-es évek Angliájában, ahol a szakmai gyakorlathoz már az időutazást is igénybe veheti. Mivel az időparadoxonok nem engednek senkit a múltba, aki beleavatkozhatna az eseményekbe és megváltoztathatna bármit, ezért a történészeken kívül nem is érdekel senkit a dolog. A tanszék most Kivrint minden addiginál régebbre akarja visszaküldeni, az 1320-as évek Oxfordjába.
Az időgépet kezelő egyik technikus hirtelen megbetegedése miatt az utazás nem zökkenőmentes, és amint megérkezik, a lányon is kitörnek az influenza tünetei. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ez a legkisebb problémája: nemcsak hogy nem emlékszik a koordinátákra, ahonnan kollégáinak föl kell majd őt szedni, de nem is az eltervezett évbe érkezett, hanem több mint húsz esztendővel későbbre, épp akkor, amikor a rettegett Fekete Halál felüti a fejét a környéken.
És mintha mindez még nem lenne elég, otthon tovább terjed az influenza, az egész várost karantén alá kell helyezni, és az időutazási programot leállítják. Vajon megéri-e Kivrin, hogy visszajuthasson saját korába, és egyáltalán lesz-e még hova hazatérnie?

Ára: 3.990 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika könyvek akciója! Teljes lista mellékelve.

Salamon Pál:
Fellebbezés a siralomházból


A Sorel-ház szerzôje ezúttal új műfajban is jeleskedik: az emberiség sorsáról ír szubjektív, ugyanakkor komoly történelmi ismeretanyagot felvonultató könyvet. "Isten megtette a maga csodáját; ô akkor is van, ha nincs. Most rajtunk a sor, hogy megtegyük a magunkét. Azt, hogy visszalépünk a szakadék szélérôl, ahová a gyűlölet és annak legveszedelmesebbike az öngyűlölet taszított."

Ára: 2.370 Ft helyett, kedvezményesen 500 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Az első 1000 szavam
Tanulj játékosan Teddy mackóval!


A kicsik nagyon fogják élvezni, hogy meg kell keresniük Teddy Mackót minden oldalon. A kérdések jó kiindulópontok lehetnek ahhoz, hogy a szülők és a gyerekek megbeszéljék,mit látnak a képeken. A kedves ábrák között sok ismerős tárgy található, de érdekes új dolgokat is felfedezhetünk. A könyv a végén található szószedettel a gyermek első kézikönyve lehet!

Ára: 2.600 Ft helyett, kedvezményesen 1.300 Ft szeptember 30-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Sárkányos mesék - Válogatott mesék
CD MP3
Szikszai Rémusz előadásában


Tartalom:
1. Fehérlófia (Arany László)
2. Sárkány a rózsabokorban (Spanyol mese)
3. A királyfi és a sárkány (Szerb népmese)
4. A hétfejű sárkány (Spanyol mese)
5. A lóvá tett sárkány (Magyar népmese)

Ára: 1.990 Ft helyett, kedvezményesen 995 Ft szeptember 30-ig

Hangoskönyv akciós lista a mellékletben!

Állati cirkusz
Komplex készségfejlesztő feladatok 5-6 éveseknek


Kedves Szülők! Kedves Pedagógusok!
A feladatok összeállításakor alapvető elv volt a gyermekek életkorának és érdeklődési körének megfelelő motívumok, karakterek és feladattípusok alkalmazása. A munkafüzet gazdagon illusztrált, így képanyaga, tematikája, eseménysorai sok-sok lehetőséget kínálnak a szülő és gyermeke közötti spontán beszélgetésre, a vélemények formálására, a fantázia és a kreativitás kibontakoztatására.

Ára: 550 Ft

Szalay és TKK könyvek nagy választékban!

Keane:
Under The Iron Sea


Az Under The Iron Sea az angol rockbanda második stúdióalbuma.
A zenekar tagjai: Tim Rice-Oxley, Richard Hughes, Tom Chaplin, Jesse Quin. Számos elismeréssel is büszkélkedhetnek, az album megjelenésekor ők kapták az év zenekara díjat.

Ára: 3.600 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Moulin Rouge

Szereplők: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Kylie Minogue, Plácido Domingo, Ozzy Osbourne

Pompa, fény, szabadság, szerelem: a Moulin Rouge a századforduló Párizsának fényözönéből is kiragyogott. E mulatóban gyűltek össze mindazok, akiknek még több szabadságra, még több vadságra és főleg még több vágyra volt szükségük. Ebbe a különös, elvarázsolt világba csöppen bele az ifjú költő, Christian. A bűnös öröm útjain egy törpe növésű zseni, Toulouse Lautrec vezeti őt. De Christian valaki más miatt válik rabjává e világnak: őt Satine-nek hívják, ő a mulató csillaga és a város imádott prostituáltja.Minden férfi érte rajong. Satine és Christian szerelme valószínűtlen és lehetetlen kitérő csupán az örök mulatság városában. Szerelmük és kalandjaik látványos története beleolvad a zene és tánc állandó kavargásába, a hóbortok és perverziók, a nyílt és titkolt vágyak körtáncába.

Ára: 3.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.450 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

ÉLET AZ ÉLET UTÁN
Theresa Caputo


Várható megjelenés: 2014.10.15.
Ára: 3.490 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.965 Ft

A hatalmas népszerűségnek örvendő médium, THERESA CAPUTO, a nagysikerű amerikai tévéshow, a Született médium sztárja egy különleges világba vezető ajtót tár ki előttünk, hogy mi is megtapasztalhassuk az általa megélt különös élményeket, és megtudjuk, milyen érzés kapcsolatot teremteni a túlvilággal. A mindig szórakoztató és őszinte médium beszélgessen akár a családtagjaival, a helybeli hentessel vagy az elhunytak lelkével négyéves korában vette fel először a kapcsolatot a Szellemmel, de csak 33 éves korában tudta teljesen elfogadni ezt a különleges adottságot. Addig a pillanatig teljesen átlagos életet élt. Elfoglalt feleség és dolgozó anya volt, ám közben krónikus szorongás gyötörte, amely abból fakadt, hogy nem volt hajlandó tudomást venni a képességeiről. Amint kapcsolatba lépett a túlvilággal, rájött, hogy a közérzetén sokat javított a Szellemtől érkező üzenetek közvetítése, így mind a mai napig arra használja rendkívüli adottságát, hogy kigyógyítsa az embereket a szeretteik elvesztése felett érzett fájdalmukból. Az Élet az élet után betekintést enged Theresa médiumként végzett munkájának titkaiba: abba, mi történik a lelkünkkel, ha meghalunk, a Szellem szerint milyen a mennyország, mit akarnak tudomásunkra hozni az elhunytak, miért fontos a pozitív élet, és milyen sokféle szerepet játszanak a családtagjaink, a barátaink, az angyalok, a vezetők, a hit lelkei és Isten a földi és a túlvilági életünkben. Azt is megtudhatjuk, hogyan teremthetünk kapcsolatot a Szellemmel, hogy észrevegyük, amikor a szeretteink kinyújtják felénk a kezüket. Személyes történetén, lenyűgöző anekdotáin és lélegzetelállító szeánszain keresztül THERESA CAPUTO elárulja, hogyan kommunikál a Szellemmel, és segít megérteni azokat a fontos leckéket és üzeneteket, amelyeket nap mint nap el kell fogadnunk.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Olyan társadalom számára, melyben el lehet ítélni valakit ártatlanul, s mely ezt tudva eltűri: nem érdemes könyvet írni, mert az ilyen társadalom meg sem érti a könyveket - elvesztette a kulcsot, a szótárt, a szavak jelentésének ismeretét, mely egymást értő emberek közt értelmet ad a halott betűnek.
Karinthy Frigyes


Csatolt file: szeptakcio_5.xls
Csatolt file: KLETT_10.xls
Csatolt file: dunaakcio2014_17.xls
Csatolt file: 50%-osgyermekakcio_14.xls