Paulo Coelho:
Alkímia - Naptár 2015


Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. Paulo Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője.
A kötet illusztrátora, Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Ára: 3.500 Ft helyett, kedvezményesen 2.975 Ft november 8-ig

Johnny Morgan:
Gaga


A világhírű díva fotókkal illusztrált albuma végig kíséri a díva eddigi botrányoktól sem mentes életét. Lady Gaga zenéjének, öltözködésének és személyének megítélése nem egységes. Egyesek divatdiktátornak tartják, mások negatívan reagálnak az énekesnő különc öltözködési stílusára. Élő előadásait rendkívül szórakoztatónak és újítónak tartják, ugyanakkor egyesek negatív véleményt fogalmaznak meg róluk a szexuális túlfűtöttség és a művér-használat miatt. Gaga elmondta, hogy ?él-hal a divatért? és hogy a divat ?a mindene?. A 2010-es Music Tv díjátadó gáláján is hússzeletekből álló ruhában vette át a neki ítélt nyolc díjat.
Gaga nagy hangsúlyt fektet a jótékonykodásra is, a honlapján megvásárolható pólók, és a ruhadarabok eladásából befolyt összeget a rászorulók támogatására adományozza.
Lemezeladásai is sikereit igazolják, hiszen 2010 májusáig több mint 11,5 millió albumot, illetve több mint 40 millió kislemezt adott el világszerte.
2010 májusában a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta, 2010 júniusában pedig negyedik helyre került!

Ára: 4.990 Ft helyett, kedvezményesen 2.995 Ft október 31-ig

Michael F. Holick:
A nélkülözhetetlen D-vitamin
A leggyakoribb egészségi probléma gyógyítása három lépésben


Ha az elegendő mozgás és a helyes táplálkozás mellett csupán egy dolgot teszünk az egészségünkért, annak ? állítja dr. Holick ? a D-vitamin-bevitel növelésének kell lennie, elsősorban napozással, vagy D-vitamin-készítmények szedésével. A világhírű kutató az ésszerű mértékű és védelem nélküli napozás szószólójaként hangsúlyozza, hogy ha kerüljük a napot, akkor meggátoljuk a szervezetünket abban, hogy e létfontosságú vitamint önmaga előállítsa. Márpedig szervezetünk megfelelő D-vitamin-szintje nem csupán azért fontos, hogy a csontjaink erősek maradjanak, de számos krónikus betegséget (pl. szívbetegség, rák, magas vérnyomás, cukorbetegség, szélütés, depresszió és elhízás) is meg lehet előzni vele. Dr. Holick megosztja velünk mindazt, amit a D-vitaminról tudnunk kell, és bemutatja, miként orvosolható a leggyakoribb egészségi probléma ? a D-vitamin-hiány ? egy egyszerű és olcsó, háromlépéses módszerrel.

Ára: 3.500 Ft helyett, kedvezményesen 2.450 Ft

Park Kiadó akciós lista a mellékletben!

Janine Collins Bruchet:
PONS - Üzleti nyelvkalauz
Francia


Szókincs- és kifejezés-gyűjtemény üzleti alkalmakhoz. A könyv hasznos ötleteket sorol fel a biztos üzleti fellépéshez. Felhívja a figyelmet a kulturális különbségekre és az ebből adódó esetleges félreértésekre.

Ára: 2.550 Ft helyett, kedvezményesen 1.530 Ft október 30-ig

Kedvezményes áron kapható angol nyelven is!

KLETT akciós lista a mellékletben!

Dr. Héjjas István:
A megismerés útjai


A XX. század a tudományos forradalmak korszaka. A fizika, a kémia, a biológia, a genetika, a pszichológia, az agykutatás és számos más tudomány területén is egymás után születtek megdöbbentő, a ?józan paraszti észnek? gyakran ellentmondó felfedezések, amelyek mára fenekestől forgatták fel a hagyományos természettudományos világképet, szinte sokkolva a tudományos közvéleményt. Ennél talán még meghökkentőbb, hogy az európai ember által gyakran lenézett, primitívnek és pogánynak minősített több ezer éves ősi civilizációk egykori bölcsei mintha már ismerték volna ezeket a tudományos eredményeket, az azokból levonható következtetéseket és következményeket. Az ősi szakrális szövegek tanulmányozásakor megdöbbenve vehetjük észre, hogy ezek a bölcsek tudhattak valamit a relativisztikus kvantumelméletről, az univerzum működéséről, a legmodernebb mélylélektani, biofizikai és genetikai ismeretekről.

Ára: 1.700 Ft helyett, kedvezményesen 1.190 Ft október 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Tim Powers:
Ismeretlen vizeken


John Chandagnac bábjátékos, aki azért tartott Jamaicába, hogy bosszút álljon az apai örökségét elorzó bácsikáján, kalózok fogságába esik, és ott választhat: vagy beáll a martalócok közé, vagy halálnak halálával hal. Mivel megvan a magához való esze, megragadja a kínálkozó lehetőséget, és hamarosan Jack Shandyként próbálja állni a sarat kardpárbajokban, tengeri csatákban és vudu-varázslatok közepette a trópusi szigetvilág legsötétebb zugaiban.
Ám most újabb kihívással kell szembenéznie, mert a legendás Feketeszakáll toborozni kezd a legkönyörtelenebb kalózok közt, legyenek azok élők vagy akár élő halottak, hogy hétpróbás legénységével útnak indulhasson egy másik legenda nyomában: az Örök Ifjúság Forrása után kutatva.
Jack Shandynek minden jártasságára szüksége lesz a kardvívásban, a varázslásban, sőt még a bábozásban is, ha meg akarja szabadítani saját magát és szíve szerelmét a démoni Feketeszakáll karmaiból.

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika-könyvek akciója! Teljes lista a mellékletben!

Mo Hayder:
Tokió


Greyt, a londoni diáklányt gyerekkora óta egy szörnyű bizonyosság gyötri. Senki nem hisz neki, ő mégis megszállottan kutat, hogy kiderítse látomásának valóságalapját. Tokióba utazik, ahol reményei szerint fellelheti a legfontosabb bizonyítékot: egy filmfelvételt az 1937-es nankingi mészárlásról, amely során a japán katonák háromszázezer ártatlan kínai embert gyilkoltak le. A filmfelvétel - ha egyáltalán létezik - csak egyvalakinél lehet: a brutális cselekmény egyik túlélőjénél. Csakhogy a szóban forgó professzor feltételekhez köti az együttműködést. Véres feltételekhez.

Ára: 2.570 Ft helyett, kedvezményesen 700 Ft

Smoothie-k és turmixok

Az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen velejárója a gyümölcs- és zöldségfogyasztás, mely biztosítja a mindennapi rost, vitamin-, ásványianyag-szükségletünket. Napjainkban egyre népszerűbbek a friss gyümölcsökből és zöldségekből készített sima, kémes állagú italok, a smoothie-k. A smoothie nem csak ízletes, de kellemesen frissítő és energizáló hatással van a szervezetünkre. Ízesítéséhez többféle fűszernövényt, magvakat, édesítőszereket, a hígításához pedig egyaránt használhatunk, teát, ásványvizet, gyümölcslevet, joghurtot, állati és növényi eredetű tejet. Kedvünk szerint bármilyen összeállításban fogyaszthatjuk.

Ára: 1.300 Ft

Megakifestő fiúknak

A kifejezetten fiús témákat tartalmazó mega kifestőben autókat, repülőket színezhetnek a gyerekek.

Ára: 1.200 Ft

Kedvezményes áron kapható a megakifestő lányoknak is!

Dolhai Attila:
Egy szerelem története


Dolhai Attila előző, ?Olasz szerelem? című platinalemezes CD-je után itt a várva várt következő lemez! Az Operettszínház népszerű musicalsztárja Dolhai Attila új, önálló albumán ismert romantikus slágereket énekel. Ízelítőül a dalokból: ?Hogyan tudnék élni nélküled? (Demjén Ferenc), ?Ő? és ?Egy darabot a szívemből? (Máté Péter), ?Romantika? (Zorán), ?Változnak az évszakok? (Balázs Fecó) vagy ?Két összeillő ember? (Szécsi Pál).

Ára: 3.950 Ft helyett, kedvezményesen 1.900 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Szerelem és más drogok

Szereplők: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Judy Greer, Hank Azaria, Oliver Platt, Gabriel Macht

Vigyázat, könnyű rájuk szokni! Az Oscar-díjra? jelölt Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway együtt játszik ebben a szexis és sziporkázó vígjátékban.
Hathaway szabados erkölcsű, izgalmas, különleges lányt alakít, aki egy sármos Viagra-ügynökben (Gyllenhaal) akad emberére. Jamie és Maggie az első találkozás után azonnal fejest ugranak egy mámorító, mindenféle kötöttségtől mentes kapcsolatba. De hiába próbálják románcukat lazára venni, az élet mást ír fel nekik. Végül mindketten a legkeményebb kábítószer hatása alatt találják magukat, amit úgy neveznek: szerelem.

Ára: 3.900 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

A MÁSIK ÉLETEM
Demcsák Zsuzsa


Várható megjelenés: 2014.11.04.
Ára: 3.490 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.965 Ft

"Talán a múlt miatt akarok segíteni másokon. Olyan nőkön, asszonyokon, akik hozzám hasonlóan az életüket adták volna azért, hogy a családjuk egyben maradjon. Semmi nem volt ennél fontosabb. Nem maradt egyben a családom, de ma újra boldog életet élek." Demcsák Zsuzsa könyvében eddig még nem ismert, a képernyőn soha meg nem mutatott életét tárja az olvasók elé. A televíziós műsorvezető saját életéből vett példákon keresztül beszél a családon belüli erőszakról, sorstársaival készített interjúival pedig a téma súlyosságára kívánja felhívni a figyelmet. Megrázó erejű könyv és őszinte vallomás Zsuzsától, nőktől, mindenkinek!

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Különös dolog történt, amire nem számítottam. Kiderült, amit ilyen mértékben sohase gondoltam lehetségesnek - hogy írónak lenni nem is olyan könnyű dolog: hogy ez a minőség nemcsak jogcím, de keserves kényszer is, döntő esetben kedvünk ellenére jelentkező belső parancs.
Karinthy Frigyes


Csatolt file: KLETT_17.xls
Csatolt file: oktakcio_5.xls
Csatolt file: dunaakcio2014_23.xls