Absolute Beginners sorozat

Az Absolute Beginners sorozat kötetei minden szükséges tudnivalót összefoglalnak, amire szükséged lehet attól a pillanattól kezdve, ahogy kézbe veszed a hangszered. A gazdagon illusztrált kiváló kötetek lépésről-lépésre vezetnek végig az első gyakorlatoktól a felvételen rögzített háttérkísérettel való játékig.

Kapható a következő hangszerekhez: gitár, basszusgitár, billentyű, szájharmonika, dob

Ára: 3.050 és 5.460 Ft között

Janice Anderson:
Paloták


A paloták ? császárok, királyok, fejedelmek, hercegek, szultánok és sahok otthonai ? nem csupán fényűzően díszített ?nagy házak?. Nevezetes épületek, amelyek egyúttal a törvények és a rend megszületésének színhelyei, az igazságszolgáltatás és a kultúra pártfogásának színterei. A könyvben szereplő paloták látogathatók és lefényképezhetők. Valamennyi alkalmas rá, hogy képet kaphassunk arról, milyen lehetett az életük azoknak, akik ezekben az épületekben éltek, és hogy túl nagy szellemi erőfeszítés nélkül visszarepítsenek bennünket a messze múltba.

Ára: 9.990 Ft helyett, kedvezményesen 4.995 Ft december 31-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Donald Rayfield:
Sztálin és hóhérai
A zsarnok, és akik neki gyilkoltak


Rayfield műve kíméletlen tárgyilagossággal mutatja be, hogy kik és miféle formában működtek közre a sztálini korszakot fémjelző tömegmészárlások, kirakatperek, tisztogatási hullámok és kivégzések megvalósításában. Megrázó könyv a szovjet társadalomról egy olyan korszakban, amikor senki se érezhette magát biztonságban.

Ára: 4.900 Ft helyett, kedvezményesen 3.675 Ft

Park Kiadó akciós lista a mellékletben!

Antonia Mariconda:
Plasztikai műtétek
Minden, amit a döntés előtt tudni érdemes


A plasztikai sebészet ma már nem csak a hírességek és a jómódúak kiváltsága. Nap mint nap sok ezren határozzák el, hogy élve a modern orvostudomány lehetőségeivel, eltávolíttatják testükről a hegeket , és bőrhibákat, javíttatnak alakjukon vagy megpróbálják lelassítani az öregedés folyamatát. Ennek ellenére kevés az olyan tájékoztató kiadvány, amely részrehajlás nélkül, objektív információt nyújt a plasztikai sebészet lehetőségeiről és veszélyeiről.
Ez a hiánypótló kötet nélkülözhetetlen mindazoknak,akik szépülni szeretnének. Valamennyi kérdést érint, amelyre egy laikus kíváncsi lehet,amikor döntenie kell.: vállalja e a plasztikai műtétet, vagy sem. Részletesen ismerteti az egyes testrészek szépítésére rendelkezésünkre álló sebészeti lehetőségeket, és emellett egy sor alternatív megoldást is kínál , hogy az olvasó tájékozottan választhasson közülük.

Ára: 4.990 Ft helyett, kedvezményesen 2.495 Ft december 31-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Szabó Csilla, Joshi Bharat:
Joshi Bharat világkonyhája


A népszerű celebházaspár, Joshi Bharat és Szabó Csilla fazekába kukkantunk be a látványos szakácskönyv lapjain. Megismerkedünk az egész világot átfogó és barátaikat örökösen elkápráztató ?házi kosztjuk? titkaival, az indiai, a magyar, a kínai vagy épp a mexikói konyha együttélésének harmóniájával. Az ínycsiklandó étkek pikantériáját csak tovább fokozzák a nagyszerű házigazda, Joshi Bharat jóízű családi anekdotái , melyek visszahozzák a kellemes vacsorák hangulat

Ára: 5.450 Ft helyett, kedvezményesen 2.180 Ft december 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

John Grisham:
Theodore Boone - A kölyökügyvéd


Egy tökéletes gyilkosság.
Egy arctalan tanú.
Csak a kamasz ügyvédzseni tudja a teljes igazságot:
Ő THEODORE BOONE
Theodore Boone még csak tizenhárom éves, de már kész ügyvéd. Iskolatársai, barátai szívesen kérnek tőle jogi tanácsot, és a fiú olyan alaposan ismeri a törvényeket, a jog világát, hogy mindig remek megoldást talál. Ha teheti, minden szabad percét a tárgyalóteremben tölti. Így aztán nem csoda, hogy egy bonyolult gyilkossági ügybe is belekeveredik. Mire észbe kap, már nyakig benne van a nyomozásban: rejtélyes tanúra bukkan, döntő fontosságú információt kap, és egyre biztosabb abban, hogy a tárgyalás menete rossz irányba halad?
Vajon mit tehet a vérfagyasztó ügyben?
Kiderülhet-e az igazság?
Megőrizheti-e inkognitóját vagy egy hidegvérű gyilkos bosszúja vár rá?

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.795 Ft

Nick Robinson:
Angyal origami


Az angyali energiákra hangolódva engedd szabadjára kreativitásodat!
A japán papírhajtogatás művészete, az origami nagyszerű módja annak, hogy derűs és békés tudatállapotba kerüljünk. Ebben a könyvben részletes instrukciókat találunk arra vonatkozóan, hogyan készítsünk el 15 inspiráló origami angyalt.
A barátság vidám angyalától, a csinos és praktikus könyvjelző angyalig vezető úton megtanulhatjuk, hogyan hajtogassunk bájos ajándékokat magunknak és másoknak. Kezdőknek is ajánljuk!
A könyv az egyszerű és könnyen követhető rajzok, leírások mellett gyönyörű fotókat és felemelő idézeteket is tartalmaz. Ajándékba mellékelünk még 15 ív különleges origami papírt, így azonnal nekikezdhetsz a hajtogatásnak!
Amellett, hogy az origami nagyszerű módja kézügyességünk fejlesztésének, a szeretettel létrehozott figurák egyéni módon közvetítik az angyali üzenet esszenciáját az íróasztalunkon, az otthonunkban vagy bárhol, ahol egy kis angyali energiára szomjazunk.

Ára: 2.700 Ft helyett, kedvezményesen 1.620 Ft december 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Pojják Klára:
Magyar felvételi feladatsorok 5.
8. osztályosoknak


Kiadványunk a magyar középiskolai felvételi feladatok gyűjteménye
- Új, az írásbeli felvételi vizsga mintájára készült feladatsorok
- Feladatsoronként vagy célzott kompetenciafejlesztéshez is használható
- 10 feladatsor és megoldókulcs

Feladatgyűjteményünket ajánljuk
- minden, a központi felvételire készülő diáknak,
- szülőknek gyermekük felkészítésének segítéséhez,
- pedagógusoknak tanórai vagy a felkészítő munkához.

Ára: 1.860 Ft helyett, kedvezményesen 1.490 Ft december 15-ig

Kedvezményes áron kapható matematikából is!

KLETT Kiadó akciós lista a mellékletben!

László Zoltán:
Nulla Pont


Nagate furcsa hely. Egy világ, amely egyetlen város, folyton változó utcáin a legkülönfélébb lények élnek - és senki, még az évekkel korábban ideérkező emberek sem tudják, kik és miért alkották meg. Csak egy bonyolult, magára hagyott gépezet? Vagy az istenek hatalmával bíró építői ma is figyelik teremtményeik nyüzsgését?
Miközben a városban intrikák szövődnek és zsarnokság tombol, egy árverésen különös szerkezet cserél gazdát. Ez olyan események láncolatát indítja el, ami nem csupán a dúsgazdag nagykereskedő vagy a kérlelhetetlen forradalmár számára nyithat utat a hatalomhoz, de segíthet az agg természettudós számára is megérteni egy titokzatos világ fizikáját. Utazásuk téren és időn át vezet egészen a nulla pontig, ahol talán minden kérdésre ott a válasz - ha egyáltalán van ott valaki és hajlandó válaszolni?

Ára: 2.670 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika könyvek akciója!

Dr. Ambrus Péter:
Az igazi kommandó


A könyvben nyolc harcos nyilatkozik. Parancsnokok, beosztottak, akik beszélnek a ?80-as évektől napjainkig a Terrorelhárító Szolgálat fejlődéséről, feladatairól, a felvételi követelményekről, illetve bemutatják ?saját szakmájukat?. A mesterlövő, a műszakis, a tárgyalótiszt, a pszichológus, és megszólal egy női terrorelhárító is?
A szereplők megtörtént eseteket, sztorikat is felidéznek. Színesíti a könyvet több mint 150 db fénykép, melyek a magánéletükbe, munkájukba, akcióikba engednek bepillantást, csakúgy, mint az évek során lejegyzett és összegyűjtött vicces ?elszólások? is?

Ára: 990 Ft

Michael Schober, Uli Brée:
Barátom, Gombocska és a mágikus levelek története


Az életre szóló barátság története Gombocska mesélye levelezős játékkal Felbélyegzett boríték és garantált válaaszlevél Fanni elveszti kedvenc mackóját, és nagyon bánatos emiatt. Ír neki egy levelet, és legnagyobb meglepetésére választ is kap. Ezzel egy gyönyörű történet veszi kezdetét tele meglepetésekkel. Varázslatos képeskönyv a barátságról és a gyerekek kalandvágyáról.

Ára: 2.490 Ft helyett, kedvezményesen 1.245 Ft december 31-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Kathrin Schärer:
Johanna a vonaton


A könyv egyik ?főhőse? maga a szerző-rajzoló, aki megalkotja a bájos kismalacot, Johannát. Johanna egyedül utazik egy robogó vonat fülkéjében. A rajzoló és teremtménye jól elbeszélgetnek: Johanna szép inget követel magának, majd egy társat kér maga mellé. A rajzoló többször is megtréfálja, például beküld hozzá egy farkast, ám Johanna addig makacskodik, míg ki nem harcolja, hogy egy csinos fiúmalacot kapjon maga mellé. Mikor megérkezik Jonatán, Johanna búcsút int megalkotójának: most már kettesben folytatják útjukat?

Ára: 2.450 Ft helyett, kedvezményesen 980 Ft december 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

Laura Pausini:
Inedito


Visszatért minden idők egyik legnépszerűbb olasz énekesnője, Laura Pausini. A 37 éves négyszeres Grammy-díjas művésznőnek eddig kilenc angol és nyolc spanyol nyelvű stúdióalbuma jelent meg és kelt el összesen 45 millió példányban. A közönség ? Laurának egyedül a Facebookon több mint egy millió rajongója van ? az új korongot, melyen 14 vadonatúj dal lesz hallható, már lélegzetvisszafojtva várja. Az énekesnő ezúttal is kivette a részét mind a szövegírásból, mind a zeneszerzésből, és a látványt sem bízta a véletlenre: az album borítóján látható képet Mark Liddell fotóművész készítette Los Angelesben, aki dolgozott már együtt többek között Nicole Kidman-nel, Cameron Diaz-zal és Janet Jackson-nal is. Laura december végétől végre újra fellép majd, világkörüli turnéjának első állomása Milánó lesz, ahol két éve szabadsága előtti utolsó koncertjét adta. Az album első rádiós felvétele a Benvenuto, mely annyit jelent, hogy Isten hozott. A dalt Laura és Paolo Carta szerezték és a producerek is ők voltak, a szöveget pedig szintén az énekesnő írta Niccoló Agliardi segítségével. A felvétel minden hangjából a szeretet és az életigenlés beszél ? olyan jellemzők, amelyek a természetességéről híres Laura Pausini-re teljes
mértékben illenek.

Ára: 4.050 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

30 perc vagy annyi se

Szereplők: Jesse Eisenberg, Nick Swardson, Danny McBride

Nick (Jesse Eisenberg) a kisvárosi pizzafutár hétköznapi száguldásokkal teli élete két önjelölt gengszter (Danny McBride és Nick Swardson) nagyszabású tervének köszönhetően váratlan fordulatot vesz. Az elfuserált duó elrabolja és egy derekára lakatolt pokolgép segítségével bankrablásra kényszerít Nicket. A lehetetlen feladat sikeres végrehajtásához Nick egykori legjobb barátjához, Chethez (Aziz Ansari) fordul segítségért. A két barát próbál bankot rabolni, és közben rendőrökkel, bérgyilkosokkal meg lángszórókkal gyűlik meg a baja, de mindennek a tetejébe egymás őrült szövegét is el kell viselniük.

Ára: 4.310 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

A SŰRŰJE - 100 SZÍVMELENGETŐ RECEPT
Borbás Marcsi


Várható megjelenés: 2014.12.05.
Ára: 5.500 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 4.675 Ft

? Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok örömeit, a legkisebbeket is. Csiszolgatni az érzékünket, amellyel észrevesszük a Jót a legapróbb történésekben is. A gyakorlat teszi a mestert. A gasztronómia remek gyakorlat. Ez a könyv betekintés azokba az önfeledt pillanatokba, melyeket családtagjaimmal, barátaimmal töltök a konyhában vagy az asztal körül. Tervezünk, kísérletezünk, kóstolunk, értékelünk. Visszarepülünk az időben vagy új recepteket próbálunk ki. Olyan pillanatok ezek, melyek nélkül elképzelni sem tudom az életem. Az évek során számtalan étel került közel a szívemhez. Az itt bemutatott száz recept a gasztronómiai utazásaim legjava - a sűrűje. ?

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Az író a legférfiasabb férfi a világon, hiszen a legférfibb munkát végzi: alkot és teremt. Azonkívül az emberi tulajdonságok közül azoknak együttesére van szüksége, amik a valódi férfit jellemzik: éles logikával párosult erős képzelet, munkakedv, kitartás, emlékezőtehetség, világos látás, kifejezőerő.
Karinthy Frigyes


Csatolt file: TELIAKCIO1._6.xls
Csatolt file: KlettKarakcio2014_5.xls
Csatolt file: novakc.xls