Mi micsoda akció, 30-50 % engedmény!

Erich Übelacker:
A bolygók és az űrkutatás
Mi micsoda 27.


Az űrutazásban elért, óriási fejlődés megváltoztatta a világűrről alkotott képünket. 1969-ben első alkalommal lépett ember a Holdra. Kereken 30 évvel később már rendszeresen repülnek űrszondák a világűrben műholdak keringenek a Föld körül és épül az 1SS, a Nemzetközi Urállomás. Ugyanakkor a saját naprendszerünket még mindig nem ismerjük teljesen.

Ára: 2.570 Ft helyett, kedvezményesen 1.285 Ft

Phyllis G. Jestice - Rob S. Rice, Michael E. Haskew, Martin J. Dougherty:
Bibliai csaták (I.E. 1400 - I. Sz. 73)- Ajtól Maszadáig


Könyvünk a bibliai kor húsz csatamezejére kalauzolja el az olvasót. Olyan harcokba, mint a Méróm vize, Mikmász, Samária és Lákis ostroma, a Mésa elleni háború, a babiloni hódítás, Emmaus, Bét-Cúr, Jeruzsálem ostroma és még sok más. Az egyes csaták tárgyalását lényegre törő, jól áttekinthető adattár vezeti be, amely részletes információkkal szolgál az ütközetek helyszínéről, dátumáról, a hadvezérekről, a harcoló egységek számáról és jellegéről, valamint az egyes csaták végső kimeneteléről. Több mint kétszáz színes és fekete-fehér térkép, műalkotás és fénykép illusztrálja a kötetet, megismertetve az olvasót magukkal a csatákkal, a főszereplőkkel, illetve a korabeli harctéri taktikákkal. A Bibliai csaták nélkülözhetetlen kézikönyv mindenkinek, aki érdeklődik az ókor történelme iránt.

Ára: 6.500 Ft helyett, kedvezményesen 3.250 Ft december 31-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Babakönyv - Az újszülött gondozása - Larousse

Kezdő anyukáknak és apukáknak
200 fotón, részletes leírásokban követhető nyomon az újszülött gondozása
A magyar viszonyokhoz igazodó kézikönyv újdonsült szülőknek az etetéstől és az öltöztetéstől a babakád kiválasztásán keresztül az oltási rendig és a nehézségek kezeléséig
Tanácsok fiatal anyukáknak, hogyan nyerhetik vissza régi formájukat
Táplálás, tisztálkodás, tisztába tevés, ruházat, alvás, egészségmegőrzés, jó közérzet, ha elmegyünk otthonról...

Ára: 3.500 Ft helyett, kedvezményesen 2.100 Ft

Teresa Moorey:
Ismerd meg személyes kristálykódodat!


Lépj be a kristályok birodalmába, és fedezd fel életedben a csodát! A gyönyörű fotókkal illusztrált könyvben leírt módszerek segítségével kiválaszthatod személyes kristálykódodat alkotó nyolc kristályt - a személyes, a relaxációs, a gyógyító, a védelmező és a meditációs kristályt, valamint a pénz-, a szerelem- és a sikerkristályt -, melyek legfontosabb életterületeid (egészség, párkapcsolat, spirituális fejlődés, siker, anyagi bőség) pozitív változását segítik elő. Az egyes fejezetekben részletes leírást találsz egy-egy életterülethez rendelt kristály jellemzéséről, használatáról, hatásairól. Az általad választott kristályok tanulmányozása során az önismeret útján is hatalmas lépéseket tehetsz előre.

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 2.030 Ft december 31-ig

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Keith Stephenson, Mark Hampshire:
Kockák, négyzetek és rácsok - Kommunikáció mintákkal


A gazdag képanyag izgalmasan és érzékletesen mutatja be a kockák, négyzetek és rácsok, illetve az általuk létrehozott mintázatok előfordulásait és szerepét környezetünkben. A négyzetek és kockák rendet, szabályszerűséget, precizitást, minimalizmust és modernizmust sugallnak. A milliméterpapírtól és a kockás füzettől kezdve a pixeleken és az épülethomlokzatokon keresztül a rácsokig és a közlekedési táblákig négyzetek és kockák alkotják életünk kereteit. Összefonódnak történelmünkkel is, amint ezt a zászlók, az emblémák és a hagyományos skót kockás szövetek bizonyítják.

Ára: 4.995 Ft helyett, kedvezményesen 1.999 Ft december 31-ig

Akciós lista a mellékletben!

David A. Kessler MD:
Muszáj annyit enni?
Hadüzenet a só, a zsír és a cukor ellen


Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy biokémiai folyamatait úgy, hogy kimondottan vágyjunk a zsíros, cukros és sós ételekre, noha ezek fogyasztása elhízáshoz és különféle anyagcsere-betegségekhez vezet. A szerző megszívlelendő tanácsai segítenek abban, hogy egészségünk érdekében újra átvehessük az irányítást evési szokásaink felett.

Ára: 3.500 Ft helyett, kedvezményesen 1.750 Ft

Akciós lista a mellékletben!

PONS Szókártyák - Angol Üzleti 333 Szó

Használhatja a kártyát otthon, de az utcán, villamoson, buszon vagy sorban állva a közértben is.
A szókártyák nemcsak egyéni tanulásra, hanem páros vagy csoportos tanulásra is használhatók.

Ára: 1.980 Ft helyett, kedvezményesen 1.685 Ft december 15-ig

Kedvezményes áron kapható német nyelven is!

KLETT Kiadó akciós lista a mellékletben!

Csepeli György, Bíró Judit:
Kis emberhatározó


Az emberről szóló ismeretszerzés és az embertípusok tanulmányozása céljából íródott ez a könyv. Az ez alapján emberhatározásba kezdő olvasó olyan az állatokhoz hasonlóan rendekbe, törzsekbe sorolt emberfélékről is olvashat leírást, amelyekkel valószínűleg soha nem fog találkozni élete során. Az ismeretlenre való rácsodálkozás mellett az emberfélék szeretete és védelme is helyet kap a rendhagyó s egyben úttörő kötet lapjain.

Ára: 2.980 Ft helyett, kedvezményesen 1.490 Ft december 31-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Kanyó András:
Igazságtétel - Mindszenty másik arca


Mélyről indult, meredeken ívelő pályát futott be. A csúcsról zuhant a mélybe. Kezdettől vonzódott a politikához. Zalaegerszegi plébánosként lapot szerkesztett, antiszemita felhangú írásokkal. A harmincas években a nyilasokkal kokettált, akik aztán hatalomra jutva, Sopronkőhidára hurcolták. Szabadulását, s talán életben maradását is az általa annyira gyűlölt Szovjetunió hadseregének köszönhette. Megrögzött királypárti volt. Magát zászlósúrnak, az egész nemzet szellemi és politikai vezetőjének tekintette, aki fölötte áll a miniszterelnöknek is. Hazáját egy újjáélesztett monarchia tagjaként szerette volna látni, Habsburg Ottóval a trónon. A köztársaságot elutasította, kormányával nem tárgyalt. Az állam és az egyház viszonyának rendezésére nem volt hajlandó. Amerikai beavatkozást sürgetett, azt sem bánva, ha az háborúhoz vezetne. Rákosi az ÁVH-t uszította rá. Ügynökökkel vették körül, behálózták egyházát is. Az egyenlőtlen küzdelemnek a koncepciós per vetett véget. Megrettent a várható ítélettől, együttműködött perbefogóival, s Péter Gáborral. Világszemlélete a börtönévek és az amerikai követségen töltött tizenöt esztendő alatt sem változott. Elutasította XXIII. János és VI. Pál Kelet felé nyitó politikáját, a Vatikán és a magyar állam közötti tárgyalásokat. Utolsó éveiben többet ártott, mint használt egyházának.

Ára: 3.490 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Szélesi Sándor:
A beavatás szertartása


Húszezer fényévnyire a Földtől David Whist és fia az első telepesek magányos életét éli egy paradicsomi bolygón. Néhány éve még többen voltak, de a törékeny idill egyszer csak megbomlott, és az anya áldozatul esett valaminek, amit azóta sem sikerült megérteni. Pedig sürget az idő, mert tizennégyezer újabb telepes közeledik, akiknek biztonsága, sőt élete múlik azon, hogy David megfejti-e a primitív őslakók titkát. Mert ha kezdetét veszi a beavatás szertartása, az éppúgy jelentheti a megváltást az anyabolygóról menekülők számára, mint a pusztulást.
A háromszoros Zsoldos Péter-díjas szerző, 2007 legjobb európai SF-írója érzelmekkel teli, drámai mesét sző két, éles ellentétben álló világ találkozásáról, és a közöttük rekedt kisemberekről.

Ára: 2.670 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika könyvek akciója!

Frank P. Bär:
Hangszerek
Mi micsoda 81.


Van, hogy hatalmas dobpergéssel kezdődik a zene, máskor éneklő hangú hegedűk kara zeng a koncertteremben. A hárfa egykor sokkal kisebb és gyakrabban használt hangszer volt. Ma viszont jóval nagyobb a mérete, és a kifinomultabb húrozása miatt gazdagabb hangzással szól. A világon nagyon sokféle hangszeren játszanak zenét az emberek. Miért olyan vastag a tuba? Hogyan alakult ki a hegedű formája? Milyen hangszer az akkordeon, és miért ez a neve? Harsány trombita, méretes nagybőgő és apró doromb - a hangszerek megjelenése és hangja igen változatos! Ismerd meg ezt a sokszínű világot!

Ára: 2.790 Ft helyett, kedvezményesen 1.955 Ft

Mi micsoda akció!

Max Bolliger, Peter Sís:
Manómese


Vászongericű, ezüstnyomott kötésben!!! A mese éneklő manója mindenkit megörvendeztet csodálatos hangjával. A többi manó boldogan hallgatja őt, és hálából mindennel ellátja, amire csak szüksége van. Egy napon azonban nem tud ellenállni az aranygyűrű, az aranykorona és az aranyhintó csillogásának. Azáltal, hogy megszerzi őket, elveszíti azt, ami a legnagyobb kincse volt. Vajon megleli-e újra csengő hangját és elfelejtett dalait? A tárgyak a fontosak vagy a bennünk lakozó értékek? A mese a mai kor gyermekei számára különösen fontos tanulsággal bír. Max Bolligernek, napjaink egyik legismertebb gyermek és ifjúsági írójának minden története örök emberi értékekről szól.

Ára: 2.250 Ft helyett, kedvezményesen 1.125 Ft december 31-ig

Kossuth Kiadó akciós lista a mellékletben!

Scooter:
The Big Mashup


Ahogy a reflektorfényeket lekapcsolták a lehengerlő koncert után, amit idén júniusban adott a Scooter a hamburgi futball stadionban, a három német techno/dance veterán visszatért a stúdióba ? a showtól kapott kirobbanó energiával ?, hogy elkészítse fantasztikus új lemezét, a The Big Mash Up című korongot. Hihetetlen, de ez már a csapat 15. albuma.
A 2 CD-ből álló gyűjtemény első lemezén a vadonatúj felvételeket hallhatunk majd, ezt már a rajongók is lélegzetvisszafojtva várják. A második korong pedig a Scooter egész történelmét egy terjedelmes mixalbumban meséli majd el több tíz sláger segítségével. A limitált kiadás tartalmaz ezeken felül egy DVD-t is, amely a hamburgi The Stadium Techno Inferno ? Live in Hamburg 2011 című
koncertet tartalmazza ? így a bulit utólag átélhetik azok is, akik nem tudtak személyesen ott lenni júniusban.

Ára: 6.200 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

Rémségek Cirkusza

Szereplők: John C. Reilly, Josh Hutscherson, Chris Massoglia, Jessica Carlson, Salma Hayek

A nagysikerű könyvsorozat alapján készült ez a lehengerlő kalandfilm, melyben a fantáziának még a halál sem szabhat határt. A 16 éves Darren ellátogat egy különös vándorcirkusz előadására, majd az ott fellépő vámpír (John C. Reilly) segédjének áll, s ezáltal ő is vérszívóvá válik. Az élőholttá változott fiú csatlakozik a Rémségek Cirkuszához, ahol izgalmas kalandok várnak rá olyan elképesztő szörnyszülöttek társaságában, mint a szakállas nő (Salma Hayek) vagy a kígyófiú (Patrick Fugit). Időközben egyre elkerülhetetlenebbé válik a háború a vámpírok és ősi ellenségeik között, az emberiség sorsa pedig a fiú kezébe kerül.

Ára: 3.450 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

JÓL ENNI, JÓL LENNI - ÚTMUTATÓ ÉLETMÓDVÁLTÁSHOZ - 200 ÖTLET, TIPP, RECEPT
Judith C. Rodriguez


Várható megjelenés: 2015.02.13.
Ára: 3.990 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 3.390 Ft

200 bombabiztos tipp az egészséges táplálkozás és életmód érdekében. A könyv a mindennapi életünk egy-egy szeletével foglalkozik öt fejezetben: Otthon, Bevásárlás, Éttermek és összejövetelek, Diéták és étrendek, végül Speciális étrendek. Mire figyeljünk és mit vegyünk a bevásárlások alkalmával, mit és hogyan főzzünk, milyen testmozgást végezzünk, milyen ételeket válasszunk éttermekben vagy társasági összejöveteleken. Megismerhetjük a legnépszerűbb fogyókúrákat és étrendeket, előnyeiket és hátrányaikat, valamint a marketingszlogenek mögött rejlő igazságot. Információkkal és ötletekkel szolgál az ételallergiában vagy krónikus betegségben szenvedő emberek táplálkozását és életmódját illetően is. - Gyors tippek - Tervezés lépésről lépésre - Szemléletes fotók és ábrák - Tápanyag-kalkulátorok - Szakértői titkok - Motiváló hűtőmágnes-bölcsességek - Egészséges receptek - Mintamenük

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Decemberi nyitva tartás:

hétköznap 8-18 óra, szombat és vasárnap 8 és 14 óra között

December 24-én 9 és 13 óra között.

Sok szép könyvvel várjuk Önöket!

Nem hiszek az olyan gyerekirodalomban, amit magam ne olvasnék gyönyörűséggel.
Karinthy Frigyes


Csatolt file: TELIAKCIO1._9.xls
Csatolt file: TELIAKCIO2._5.xls
Csatolt file: tesslakcio_10.xls