Ballag már az esztendő,
Vissza-visszanézve,
Nyomában az öccse jő,
Vígan fütyörészve.

Beéri az öreget
S válláról a terhet
Legényesen leveszi,
Pedig még csak gyermek.

Lépegetnek szótlanul
S mikor éjfél eljő,
Férfiasan kezet fog
Múlttal a jövendő.


Kányádi Sándor

Bagdi Bella:
A bőség megteremtése
kártya


A 60 leghatásosabb megerősítés kártya a bőség megteremtéséhez.

Ára: 3.200 Ft

Természetes létállapotunka bőség és a jólét. Elérésükhöz annyit kell tennünk, hogy újra emlékezetünkbe idézzük az öröktől fogva ismert tudást.
Deepak Chopra

A művészet nagykönyve
főszerkesztő: Stephen Farthing

Ez a gyönyörű kiállítású, magával ragadó kötet bemutatja azokat a képeket, amelyek naponta ránk köszönnek a művészeti magazinokból, könyvborítókról és a kiállítótermek falairól. Az időrendbe szervezett ismeretanyag végigkalauzolja az Olvasót a művészet fejlődésének nagy korszakain. Az illusztrációkkal bőven kiegészített esszék műfajról műfajra haladva dolgozzák fel az alkotásokat.

Ára: 8.990 Ft helyett kedvezményesen 4.495 Ft, amíg a készlet tart

Anthony Capella:
A jégkirálynő


A Napkirály fényűző udvarában különös terv készül. XIV. Lajos mind nagyobb hatalomra vágyik, az angolokat szeretné szövetségesének. A cél érdekében semmitől nem riad vissza. A hagyományos diplomáciai eszközökön túl, beveti két ? titkos fegyverét?: Carlot, a jégdesszerek mesterét és Louis de Keroulle kisasszonyt, az ellenállhatatlan kurtizánt. Mindketten pontosan tudják, mi a feladatuk II. Károly udvarában?
De mindezeken túl, mi köze lehet majd egymáshoz az első fagylaltkészítő mesternek és a híres szépségnek? És az hogyan lehetséges, hogy az olaszok nevéhez fűződő fagylalt először Angliában bukkan fel?

Ára: 3.990 Ft helyett, kedvezménnyel 2.395 Ft

Öt világrész vegetáriánus konyhája
250 klasszikus és modern recept


A nemzetközi vegetáriánus konyha 250 legkiválóbb remekét tartalmazza a kötet. Könnyedén elkészíthető, kívánatos receptek a modern konyha követelményihez igazítva. Az összes, könyvben található recept eredeti húsmentes étel alapján került összeállításra.

Ára: 6.980 Ft helyett, kedvezményesen 4.885 Ft, amíg a készlet tart.

Markus Berger:
Kaktuszok


Kertünk növényei című sorozatunk hobbikertészeknek ad útmutatót kerttervezéshez, növénytermesztéshez, növényápoláshoz, és a termények feldolgozásához. A könyv bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet, amelyeket a kezdő és haladó kertészek egyaránt sikerrel hasznosíthatnak.

Ára: 1.995 Ft helyett, kedvezményesen 500 Ft, amíg a készlet tart

Szoó Judit:
Kilófaló meseszakácskönyv - Szőkés erdőfalváról


6-10 éves gyermekeknek szóló meseszakácskönyv, kizárólag egészséges receptekkel, megismertetve időben a kicsiket az egészséges étkezés alapjaival, alapanyagaival, és természetesen megtanítva őket a legegyszerűbb reggeli- vagy vacsoraételek, illetve édességek elkészítésére. A fogyni vágyó anyukák újabb ?életmentő gyors édességek? receptjeit tanulhatják el gyerekeik szakácskönyvéből, a hirtelen ránk törő szénhidrát hiány esetére.
Judit mesébe ágyazva mondja el, mitől fél és mire vágyik egy duci kisgyerek, mindezt úgy, hogy halljuk az erdő fáinak susogását, érezzük a Bálint nyuszi sütötte finomságok illatát, és megértjük, a változtatásra sosincs késő, bármikor, bárhol és bárki képes rá!
Sok nevetés, de még néhány könnycsepp is elkíséri az olvasót a kis Bálint nyuszi kalandjai között, aki barátságra, hitre és kitartásra tanít bennünket ? kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ára: 1.990 Ft helyett, kedvezményesen 1.590 Ft

Syndie Maison:
Évődő szerelem - Kösd be a szemed, majd én vezetlek!


Mi történik, ha két különböző világlátású író egymás útjába akad? Ha egyik nő, másik férfi? Ha egyik romantikus lelkületű, másik kemény cinikus? Hát bizony izgalmas, kalandos, fordulatokkal teli, néhol drámai dolgok történnek, mert van egy nagyon is közös vonásuk: mindkettő akaratos és állhatatos. A befutott, eszes és magabiztos krimi író meddig mehet el a még kiforratlan, de ösztöneiben és az emberi érzések fontosságában hívő fiatal írónő tanításában? Ki a Mester és ki a tanítván? Ahogy haladunk a cselekményben előre, úgy bonyolódnak az érvek és érzések is, hol ennek, hol annak adunk igazat, - míg kiderül, hogy bármennyire izgalmas játék a szembekötősdi, a tiszta és vállalt szerelemben nincs helye. Syndie Maison frappánsan szórakoztató regénye ezúttal is életszagú kérdéseket feszeget az örök Vénusz-Mars játszmák kavalkádjában, és ehhez a legjobb alap, hogy nem csak az ellentétek, de az ellenfelek is vonzzák egymást..

Ára: 799 Ft helyett, kedvezményesen 500 Ft

Matricamánia ? Hercegnők

Álmodd meg a kastélyodat! Színezz, ragassz, mesélj!

24 kifestő, 12 jelenet, 1000 matrica

Tervezd meg a jelenetet! Ragaszd be a matricákat kedved szerint! Mintának használhatod a könyv végén szereplő rajzokat.

Színezz! Színezd ki a rajzokat, keltsd életre a hercegnőket és barátnőiket!

Díszítsd a falad! Ha készen vagy, tépd ki a könyvből a képet, és tedd ki a szobád falára!

Ára: 2.900 Ft helyett, kedvezményesen 1.450 Ft, amíg a készlet tart

Madonna:
Sticky and Sweet Tour
CD


A Sticky & Sweet Tour Madonna hetedik világ körüli turnéja volt. A turnéval az énekesnő főleg Európát és Amerikát járta be. Madonnának ez volt az első nagyturnéja a Live Nationnel kötött lemez- illetve turnészerződése óta a Hard Candy promóciós turnéja után.[1] A turné 2008 augusztusában kezdődött, és 2008 decemberében ért véget. A turné rendkívül sikeresnek bizonyult: többek között ez lett a legjövedelmezőbb koncertturné szólóénekes által, megdöntve ezzel korábban felállított rekordját a 2006-os Confessions Tourral. Az összes bevétel 2008 decemberéig elérte a 280 millió dollárt.[2] A show hatalmas népszerűségének köszönhetően 2009 elején bejelentették, az énekesnő folytatni fogja a turnéját, így 2009 nyáron visszatért Európába és ellátogatott Izraelbe is. A turné 32 országot érintett és körülbelül 3,5 millió ember látta.

Ára: 5.100 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft, amíg a készlet tart

Rumnapló
dvd


Paul Kemp (Johnny Depp) állandóan úton lévő újságíró, aki egy idő után beleun a Eisenhower idejében New Yorkban uralkodó állapotokba, és Puerto Ricóba utazik, ahol a helyi The San Juan Star című amerikai újságnak kezd el írni. Kemp rászokik a rumra, és mindig egy Chenault nevű nőn (Amber Heard) jár az esze, aki azonban egy Sanderson nevű amerikai üzletember (Aaron Eckhart) barátnője.

Kempet tehetős üzletemberek keresik meg, akik ingatlanbizniszbe akarnak kezdeni. A közvetítő Sanderson, aki óvadék fejében kihozza Kempet a börtönből, ezért Kemp rááll a dologra, de később meggondolja magát.

Ára: 3.750 Ft helyett, kedvezményesen 1.500 Ft, amíg a készlet tart

Előrendelés kedvezménnyel!
A szerelem mágiája
Szepes Mária


Várható megjelenés: 2015.01.13.
Ára: 2.290 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 1.945 Ft

Bármilyen különösen hangzik is, az életünket átszövő egyik legfontosabb jelenségnek, a szerelemnek is van mágiája. Ez nem olyan varázslat, amely valamiféle bájitalban található, hanem a lelkünk mélyén gyökeredzik, és belőle bontja szirmait az igazi egymásba olvadás virága.
Hogyan igazodhatunk el párkapcsolatunk szellemi-testi-lelki szövevényében? Hogyan lehetünk okosak, amivel megőrizhetjük szerelmünket, és megvédhetjük magunkat az esetleges szerelmi vetélytárstól? Mit kell tennünk, hogy partnerünk és mi magunk is teljes életet éljünk? Ezekre és más fontos kérdésekre találhatunk választ ebben a műben.
A kötet magában foglalja az írónő Mágia sorozatának a Szerelem, a Hűség és az Öröm Mágiája könyveit.

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!