ÚJRA KAPHATÓ!

Vadregényes erdőtáj - A Börzsöny


?Tartalmas, élményekben gazdag szellemi kirándulásra hívja az Olvasót a Börzsöny éles gerincekkel, szűk völgyekkel tagolt és megszakítatlan erdőrengeteggel borított hegyvidékére.? ? így kezdődik a könyv fülszövege, mely egy régóta áhított igényt kísérel meg betölteni. Az Ipoly Erdő Zrt. kiadásában megjelent a ?Vadregényes erdőtáj ? a Börzsöny? című tájmonográfia. A kötet mintegy 600 oldalnyi terjedelemben mutatja be hazánk egyetlen, települések által megszakítatlan erdőrengetegével borított, vadregényes hegyvidékét. A könyv fókuszában mindvégig a hegytáj legjellemzőbb természeti értéke, az erdő áll. A Börzsönyről eddig nem született azt tájegységként bemutató, részletes kiadvány. A kötet sok évtizedes hiányt igyekszik pótolni az élő és élettelen természet részletes bemutatásával, valamint az őstörténettől napjainkig lezajlott történelmi események, társadalmi, gazdasági változások feltárásával. Külön értéke, hogy ezeken túl, a hegység és az itt élő emberek kulturális örökségét is felvillantja, a néprajzi értékektől kezdve a műemlékekig.

Ára: 5.200 Ft


Jeanne Ruland:
Aloha-öröknaptár
Ajándék Bagdi Bella meditációs CD és Aloha-öröknaptár poszter


"Az idő akár egy üres könyv.
Tartalmat csak az egymásra találások, gondolatok és érzések adnak neki."
Mi lenne, ha minden napot ajándékként élnél át? Minden lélegzetvételnek örülnél és megáldanád a szürke hétköznapokat? Ez az öröknaptár a legjobb segítséget nyújtja neked ebben. A hawaii huna ősi tudásán alapuló könyvben magát az örömet és a hálát találod meg, hogy a te életedet is beragyogja a szeretet fénye. Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.
Az Aloha-öröknaptár első részében a huna rendszerével ismerkedhetsz meg, míg a másodikban minden hétre találsz egy rövid spirituális útmutatót. Naptárad így hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során, híven megőrizve mindent, ami fontos neked az utadon. Az ajándékul adott ÖRÖKNAPTÁR poszter segítségével megörökítheted életed nevezetes eseményeit, pozitív élményeidet, szeretteid születés- és névnapját, hogy évről évre méltóan tudj megemlékezni ezekről.
BAGDI BELLA énekével és a CD-n hallható meditációjával a Hooponopono pozitív üzenetét közvetíti. Segít a tudatalatti átprogramozásában, mindennapos hallgatásával pozitív jövőt, boldogságot, egészséget és békét teremthetsz magadnak, boldogabban és harmonikusabban élheted mindennapjaidat.

Ára: 3.490 Ft helyett, kedvezményesen 2.450 Ft

Bioenergetic akciós lista a mellékletben!

Amy Tan:
A gyógyító lánya


LuLing rohamosan romló emlékezete egyre nehezebben képes megidézni a szülőföldjén, Kínában töltött életét, anyját, az egykor híres gyógyító-csontdoktor lányát. A gyorsan elillanó múlt kísértése arra készteti, hogy megírja, amit még őriz a családja és faluja, Halhatatlan Szív történeteiből, elhallgatott titkokról, szerelmekről, csalódásokról, ősi mítoszokról, házi szellemekről, gyógyító sárkánycsontokról, csonthegyekről, magányos csúcsokról, ahol csak a szél zúg. Kalligrafikus kínai írásjelekkel papírra vetett naplóját egy fiók mélyén találja meg lánya, Ruth, aki hivatásos árnyékíróként, ahogy ő nevezi magát, mások történeteinek megfogalmazásából él, és saját életéről talán már beszélni sem képes. Anyja visszaemlékezései olyan erővel hatnak rá, hogy elhatározza, lefordítja a naplót. Ahogy halad a munkával, végre megismeri kislányként nehezen értett anyját,
magyarázatot kap különös viselkedésére, és megtudja, amit LuLing már nem oszthat meg vele, de amit neki nem szabad elfelejtenie.
A napjaink San Franciscójában és a múlt századi Kína eldugott vidékén játszódó megindító történet az emberi lélek mélyére hatol, feltárja a múlt legfájóbb sebeit, legóhajtottabb reményeit és összetört álmait.

Ára: 3.990 Ft helyett, kedvezményesen 2.395 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Andrassew Iván:
Csanád és a család


2012 egyik legnagyobb politikai botránya az volt, hogy Szegedi Csanádról, a Jobbik alelnökéről kiderült: zsidó származású. Az Európa Parlament gárdaegyenruhás képviselőjének nem csak saját családja múltjának következményeivel kellett szembesülnie, hanem a szűkebb és tágabb politikai családjával is. Sőt, azzal a gazdasági családdal is, amelyben ő számos jobbikos vállalkozás afféle keresztapjaként foglalt el látszólag megkerülhetetlen pozíciót. A pártból való kizárása után olyan légüres térbe került, amelyben nem nagyon volt más választása, mint éppen a gyűlölt zsidókhoz fordulni lelki segítségért.
Andrassew Iván megpróbált afféle pillanatfelvételt készíteni erről a tragikomikus történetről.

Ára: 3.490 Ft helyett, kedvezményesen 1.745 Ft

Park Kiadó akciós lista a mellékletben!

Thomas J. Sharle:
Madam a világ asszonya
Mese felnőtteknek


A sejtető című regény olyan kalandozásba viszi olvasóját, amely a maga nemében egyedülálló. A mű talán egyik legfontosabb és a mai napig ható problematikája: a felemelkedés anyagi és szellemi lehetőségét hogyan lehet megteremteni? Ráadásul mindezt úgy, hogy a könyv címszereplője részben az, aki: a Madam kurtizánok ?anyja?, ám ennél sokkal több is, anyagi ?s ami talán ennél is fontosabb lehet? szellemi mecénás, aki a felemelkedésben erkölcsileg csak megerősödik. Amint az a címszereplő mondja: ?Isten azért adott számomra erőt, kitartást és anyagi jólétet, hogy ezzel a lehetőségekkel a szegény, elesett nőket támogassam, de főleg az árva gyermekek is esélyt kapjanak az emberi életre?. A történet szerint a Madamnak a pártfogoltjaihoz, a volt kurtizánokhoz, csak néhány egyszerűnek tűnő kérése van, az anyagi jólét fejében tanuljanak, fejlesszék önmagukat, menjenek férjhez és alapítsanak családot, ezzel tudják növelni egykor talán elveszettnek hitt önbecsülésüket. A Madam című romantikus, az erotikát sem nélkülöző regényben azonban nem csupán a volt örömlányok, hanem maga a címszereplő is nagy ívű felemelkedésen megy keresztül, a lányok pénzének ügyes befektetésein keresztül vezet az útja a világ legbefolyásosabb tagjai közé. Ugyanakkor a mű nem nélkülözi a személyes tragédiát sem, mely ugyan árnyalja a regényben foglalt pozitív életigenlést, ám semmiképpen sem lesz ettől kevésbé pozitív hangulatú a könyv. A több helyszínen játszódó cselekményes és izgalmas XIX.-XX. századi történet nem ragad le a sivár realitások talaján, s ezt a regény alcíme is jelzi. Thomas J. Sharle regénye valóban mese, méghozzá modern és sok tanulsággal szolgáló mese felnőtteknek. Nagy kár, hogy ilyetén történetek csak a könyvben nyernek létjogosultságot. És hogyan kerül képbe a Cosa Nostra, a párizsi Sorbonne s mi történik Svájcban, no meg mi is az a Napsugár Kolónia? Nos, ezt olvassák el önök! Jó szórakozást! Mert az lesz.

Ára: 2.800 Ft helyett, kedvezményesen 1.400 Ft, amíg a készlet tart!

A második rész is akciósan kapható.

Berki Judit:
Ülök a matracon


Berki Judit fanyar humorú könyvében nem végződik minden csók boldog házassággal. Az egymáshoz lazábban-szorosabban kapcsolódó novellák öt év történetét ölelik fel, hősük pedig egy harmincas éveiben járó nő, aki nemrég került ki egy hosszabb kapcsolatból barátai ? például Lepke, a kissé neuraszténiás operetténekes és Bóna, a malíciózus újságíró ? segítségével. Környezetében lassan mindenki férjhez ment, családot alapított, majd el is vált, csak ő éli még mindig kamaszéveit. Mi lehet a baj vele, hol maradt le a többiektől? Lemaradt-e egyáltalán, csak azért, mert nem úgy él, ahogy a társadalom azt elvárja tőle?

Ára: 3.250 Ft helyett, kedvezményesen 1.300 Ft

Akciós lista a mellékletben!

Dr. Miriam Kaufman:
Hogyan segítsünk depressziós kamasz gyermekünknek?


A tinédzserek gyakran maguk is meglepődnek, elbizonytalanodnak a saját érzéseiktől, s előfordul, hogy nehézségeik támadnak, miután nekivágtak az élet rögös útjainak. Néhányuk el is akad egyszer-egyszer, s a mi dolgunk, szülőké, hogy ilyenkor átsegítsük őket az akadályokon. Vajon ön, kedves szülő, tudja-e, mikor kell jobban odafigyelnie kamasz gyermekére, mi az a határ, amin túl a rosszkedvet már depressziónak hívják? És tudja-e, hogy kihez kell fordulnia, mit kell tennie, hogy segíthessen meggyógyulni gyermekének? Érthető és egyszerű nyelvezetével dr. Miriam Kaufman könyve elmagyarázza, mi is az a tinédzserkori depresszió, és hogyan lehet túljutni rajta.

Ára: 2.500 Ft helyett, kedvezményesen 1.250 Ft, amíg a készlet tart!

Robert Silvenberg:
Majipoor krónikái


A Labirintus Majipoor gigászi bolygójának bürokratikus szíve, egy spirálformában mélységbe tekeredő folyosórendszer. Innen felügyeli az álarcos hivatalnokokat minden egykori Napkirály, és itt él Hissune, a volt utcagyerek, aki a trónra segítette Lord Valentine-t. Amikor megindul felfelé a hivatali ranglétrán, első lépésként évtizedekig unalmas feljegyzéseket kéne csak katalogizálnia a végtelen folyosókon. Még szerencse, hogy a közelben található a Lélektároló, ahol Majipoor utóbbi kilencezer évéből raktározzák több milliárd alattvaló önkéntes léleklenyomatát. Hissune pedig unatkozik, ezért hamis papírokkal rendszeresen besurran, kikér néhány lélekkapszulát, és elmerül a történelem egy-egy jelentős vagy jelentéktelen szereplőjének életében. Szeme előtt lassan roppant mozaik ölt formát e gigantikus bolygó évezredeiről, melynek alakjai mégis egytől egyig érző, hús-vér személyek.

Ára: 2.990 Ft helyett, kedvezményesen 990 Ft

Galaktika-könyvek akciója, további címek a mellékletben!


Budapest Dance 2015 falinaptár

Ára: 1.600 Ft helyett, kedvezményesen 800 Ft

Százszorkép falinaptárak, több méretben,

nagy választékban,

50% kedvezménnyel!

Bertrand Meyer-Stabley:
János Károly és Zsófia
A spanyol uralkodó pár


Ki gondolta volna 1975-ben, Caudillo halálakor a szűkszavú, francoista szerájban nevelkedett Juan Carlosról - akit a magyarok előszeretettel János Károlynak neveznek -, hogy országát a diktatúrából a demokratizmus felé vezeti majd? Ki jósolhatta volna meg előre, hogy az uralkodó a polgári béke és a nemzeti összetartás alappillérévé válik?

Ára: 1.990 Ft helyett, kedvezményesen 700 Ft, amíg a készlet tart!

Rainer Köthe:
Nyomozás
Mi micsoda 110.


A Mi Micsoda sorozat kötete izgalmas, a civilek számára ismeretlen világba kalauzolja az olvasót. A könyv áttekinti a bűnözés és a bűnüldözés történetét, bepillantást nyújt a helyszínelésbe, a nyomok elemzésének módszereibe, megismerteti a nyomozás folyamatát a bűncselekmény felfedezésétől a tettes letartóztatásáig.

Ára: 2.570 Ft helyett, kedvezményesen 1.799 Ft

Mi micsoda könyvek akciója! A teljes lista a mellékletben!

Justin Bieber:
My world 2.0


Justin Bieber, kanadai tinibálvány, akiért milliók rajonganak világszerte. ?Baby? cím? száma a világ legnézettebb videója a Youtube-on, amit több mint 380 millióan láttak, míg további megjelenései közel 1 milliárdos összesített nézettségi szintet értek el a portálon.

Ára: 4.650 Ft helyett, kedvezményesen 1.000 Ft

Akciós cd-k kereshetők a honlapon!

One Direction:
This Is Us


Szereplők: Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik

A ONE DIRECTION: THIS IS US magával ragadó, közvetlen és részletes betekintést nyújt az öt szupersztárrá lett brit srác hétköznapjaiba. A látványos koncertrészletekkel gazdagon átszőtt film végigkíséri Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis üstökösszerű felemelkedését a kezdetektől a csúcsig: kisvárosi otthonuktól az X-Faktoros megmérettetésen át egészen az őrülten sikeres világkörüli turnéig. Most maguk a srácok mesélik el neked a történetüket, és az ő szemükkel láthatod, milyen is igazából az egyetlen, az igazi szupercsapat: a One Direction.

Ára: 3.650 Ft helyett, kedvezményesen 1.900 Ft

Akciós dvd-k kereshetők a honlapon!

60 GUMIKARKÖTŐ ÉS ÉKSZER
Kat Roberts - Tessa Sillars-Powell


Várható megjelenés: 2015.02.15.
Ára: 2.790 Ft, előrendelés esetén kedvezményes ár: 2.370 Ft

Íme, napjaink legújabb őrülete, a gumigyűrűkből hurkolt karkötő! Mindössze egy egyszerű hurkolótáblára és egy hurkolótűre van szükségünk, és máris színes és vidám karkötők, nyakláncok, gyűrűk és egyéb tetszetős kiegészítők garmadáit készíthetjük el. A kötet a szivárvány minden színét felvonultató 60 ékszer készítését mutatja be lépésről lépésre. A gumigyűrű-hurkolás manapság soha nem látott népszerűségnek örvend, a modellek bemutatása során minden ismeretet megkapunk, amivel villámgyorsan profikká válhatunk!

TOVÁBBI ELŐRENDELÉSEK A HONLAPON!

Bolondok csodálnak csak mindent egy közismert szerzőnél. Én magamnak olvasok; azt szeretem, ami nekem való.
Voltaire


Csatolt file: Bioenerg2014uj_4.xls
Csatolt file: januarakc_1.xls